17.1.2016 – Wat is je favoriete plek?

17.1.2016

Wat is je favoriete plek?

Thuis en dan specifieker, mijn bed.

Tenminste.. Als het een voor mij op dit moment bereikbare plek moet zijn.

Als het ook iets mag zijn waar ik op dit moment niet naar toe kan dan is het antwoord Denemarken. En dan nog specifieker, de westkust daarvan. In de duinen bij de zee.

Artikel - 17.1.2016 Wat is je favoriete plek 1

Ik ben hier meerdere keren op vakantie geweest, en als ik aan mijn meest gelukkige momenten denk, merk ik dat die bijna allemaal daar waren. Als ik me niet zo goed voel en ik denk aan deze tijden word ik nog vaak emotioneel van een soort heimwee en als er iets zou zijn waardoor ik voor altijd die dagen opnieuw zou mogen beleven zou ik zonder twijfel tekenen.

Artikel - 17.1.2016 Wat is je favoriete plek 2

Soms als ik zin heb om ergens heen te gaan om even alleen te zijn wens ik altijd dat die specifieke plek daar wat dichterbij zou zijn. Helaas is het toch al snel een uur of 8 rijden. Toch staat het echt nog op mijn verlanglijst om gewoon eens echt hier in mijn eentje heen te rijden en gewoon echt te doen wat ik al jaren wil doen. Een paar dagen in mijn auto wonen en verdwalen in de duinen daar.

Mijn plan is om dat deze zomervakantie te doen. Maar dat was het vorig jaar ook al.. Shit happend. Hopelijk is dit jaar beter!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.