16.8.2016 – Wat is het beste dat je vandaag hebt gelezen?

16.8.2016

Wat is het beste dat je vandaag hebt gelezen?

Ik heb vandaag niet zo gek veel gelezen, maar ik kwam toch wel op een vermakelijke site terecht. Al is het niet de beste literatuur te noemen misschien.

Het is meer een soort guilty pleasure, ik snap niet helemaal waarom het mij zo aanspreekt, maar ik ben dol op de tekeningen van Leon Karssen. 

Maar vandaag kwam ik dus op zijn Tumblr pagina terecht en heb ik even heerlijk een paar keer hardop gelachen om de inhoud. Deze man is gewoon echt heel grappig op z’n typische sarcastische manier die ik erg kan waarderen. Zijn tekeningen zijn eigenlijk gewoon bizar, maar ook hilarisch. Al denk ik echt dat je ervan moet houden. 

Ik ben in elk geval niet de enige die hem kan waarderen, want hij doet het erg goed op Instagram. En zelfs al ken je hem niet, ik denk dat je zijn tekeningen wel eens gezien hebt. Ik zie ze nog best vaak voorbij komen op het internet, maar er zijn ook veel mensen die het als tattoo hebben laten zetten. Ook maakt hij stickers, kleding en skate spullen met zijn artwork. 

Mijn favoriete tekening is de Alien Cat, maar ik vind vooral de algehele I don’t give a fuck mentaliteit die het uitstraalt geweldig. 

Ook benieuwd?

Bekijk zijn tekeningen hier op zijn Instagram.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.