16.7.2016 – Met wie zou je een keer uit eten willen?

16.7.2016

Met wie zou je een keer uit eten willen?

Ik houd niet zo ontzettend van uit eten gaan.. Ik ben een heel moeilijke eter en vind het altijd een beetje eng om ergens te gaan eten en iets van de kaart te moeten kiezen. Alles klinkt altijd wel goed, totdat het voor me staat. Dan moet ik het helemaal uitpluizen om te zien wat voor engs ze erin gestopt hebben. Dit vind ik zonde van het uit eten gaan eigenlijk. 

Toch vind ik het altijd wel leuk om met mijn familie en met mijn schoonfamilie uit eten te gaan. Doen we niet heel vaak hoor! Alleen met een reden en met mijn schoonfamilie gaan we vaak met kerst uit eten. Tot zo ver altijd naar lopend buffet restaurants, waar ik heel goed kan zien wat ik zelf op mijn bord leg en niet af hoef te gaan op exotische namen op de kaart. Dat maakt het een stuk leuker. Én zo probeer ik nog eens iets nieuws, wat ook best uitzonderlijk is haha!

Ook zou ik best eens met mijn vriend alleen uit eten willen. Geloof het of niet, maar dat hebben we in al die bijna 10 jaar nog nooit gedaan.. Alleen met familie erbij dus. Tenzij je Mac Donald en Subway meetelt.. Maar dat vind ik niet echt uit eten.. Geeft misschien wel meteen aan hoe belangrijk wij uit eten gaan vinden hahaa!

Byalien

Eén reactie

  1. Met de hele zwemclub, dat hebben we wat jaren geleden een keer gedaan en dat was zo gezellig!
    Met mn vriend ga ik geregeld uit eten. Heel leuk natuurlijk!
    Met mn kindjes is het natuurlijk ook leuk al gaan we maar naar de Mac of Subway het is altijd leuk om wat met elkaar wat te eten. En dan naar de Wok! Soms met de kerst!
    Heerlijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.