16.6.2016 – Hou je aan iets vast waarvan je eigenlijk afscheid moet nemen?

16.6.2016

Hou je aan iets vast waarvan je eigenlijk afstand niet moet nemen?

Nee, maar toch wel.

Nee, omdat ik best veel dingen aan het wegdoen ben die ik niet meer wil.

Maar toch wel, omdat sommige van die spullen nog best wat zouden kunnen opleveren. En die bewaar ik dus om te verkopen. Dat kan ik alleen nu nog beter niet doen.

Zolang ik in een uitkeringssituatie zit levert het verkopen van spullen namelijk best veel extra moeite op, omdat ik daar dan ‘extra inkomen’ uit zou halen en dat moet ik dan allemaal gaan aangeven bij hun. Dit klinkt mij nu al als zoveel moeite dat ik bij voorbaat al geen zin meer heb om Marktplaats te openen en ook nog de moeite te nemen voor het maken van een advertentie. Dus laat ik die spullen nog gewoon in huis staan en houd ik dus ‘onbedoeld’ toch wel vast aan iets waar ik afstand van wil doen.

Byalien

Eén reactie

  1. Heb er soms ook moeite mee om dingen weg te doen. dan belanden ze eerst een tijdje in een andere kast of een tas en na verloop van tijd gaan ze pas naar de kringloop. Ik gooi nooit zomaar iets weg!
    Er zijn veel te veel mensen die weinig centjes hebben en die zijn er blij mee om iets voor weinig te vinden in de kringloopwinkel.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.