16.5.2017 – Zou je je kunnen redden zonder elektriciteit?

16.5.2017

Zou je je kunnen redden zonder elektriciteit?

Als het moet wel denk ik.

Veel van mijn hobby’s  en bezigheden zijn alleen maar mogelijk met elektriciteit, dus ik zou niet kunnen zeggen dat ik er echt zonder zou willen. Ik ga er bij deze vraag wel even vanuit dat als ik mij moet redden zonder elektriciteit de rest van de mensen dat ook zou moeten en in dat geval zou ik het minder erg vinden. Natuurlijk zou het enorm wennen zijn, maar ik heb mij altijd afgevraagd hoe het zou zijn als we echt geen elektriciteit kunnen gebruiken dus ik zou het wel interessant vinden. Je hebt geen elektriciteit nodig om in leven te blijven en mensen hebben jaren geleefd zonder, ik denk dat ik het ook wel zou redden dan.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

16.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.