16.5.2016 – Zou je je kunnen redden zonder electriciteit?

16.5.2016

Zou je je kunnen redden zonder electriciteit?

Ja en nee.

Ja, als het moet. Zoals stel er is een zombieapocalypse, ik noem maar wat en de electriciteit valt uit. Dan zal ik niet dat meisje zijn dat staat te gillen omdat haar haardroger het niet meer zal doen. Dan zou ik daar gewoon mee leven.

Eigenlijk lijkt het mij ook best leuk om eens z’n vakantie te boeken waarbij je twee weken in een hutje in the middle of nowhere verblijft zonder electriciteit. Of gewoon zonder hutje in the middle of nowhere. Lijkt mij best interessant, helaas is mijn vriend niet zo in voor zulke dingen. Ik kan wel alleen gaan, maar ik zou zoiets juist graag met hem willen doen. Om te zien hoe wij het als stoer stelletje overleven in de wildernis. Of misschien kijk ik iets teveel Discovery Channel..

Maar toch moet ik wel zeggen dat het in echte dagelijkse leven wel erg lastig zou zijn aangezien het hele huis en zijn werkingen ingesteld zijn op electriciteit. Als op een gemiddelde dag de stroom uit zou vallen zou ik dat in eerste instantie niet zo erg vinden. Je kan best kaarsjes aanzetten en een boek gaan lezen. Geen probleem. Duurt het echt meerdere dagen dan zal het uiteindelijk toch wel een beetje lastig worden.

Zou ik het dan niet erg vinden als de stroom nu uit zou vallen? Jawel! Nu wel.  Ik moet namelijk nog Game of Thrones en Fear the walking dead kijken en dat ga ik nu doen, byee!

Byalien

2 reacties

  1. Ja dat zou wel erg zijn we zijn zo afhankelijk van elektrische
    Apparaten.
    De kaarsjes voor de avonden en wij hebben een peterolie kachel kachel.
    Nou als het een tijdje zou duren zou het niet prettig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.