16.3.2017 – Heb je wel eens een slechte beoordeling gekregen?

16.3.2017

Heb je wel eens een slechte beoordeling gekregen?

Ondertussen bijna dagelijks.

Tenminste, als je afwijzingen op sollicitaties slechte beoordelingen kan noemen. Ik vind in elk geval van wel. Ook op school kreeg ik de ene na de andere slechte beoordeling, gezien ik per se vakken wilde kiezen die mij totaal niet liggen. En toen ik te maken kreeg met werkgevers die zelf niet eens wisten wat voor werk er precies moest gebeuren, was het ook voor hun handiger om het gewoon maar op mij af te schuiven.

Ik zou dus kunnen zeggen dat ik er ondertussen wel aan gewend geraakt ben, maar dat klopt ook niet helemaal. Ik hoor ook vaak genoeg dat ik iets wel goed doe hoor, alleen ik zou het op het moment echt waarderen om eens een positieve beoordeling te krijgen op een sollicitatie.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

16.3.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.