15.4.2017 – Wat maakt jou zo bijzonder?

15.4.2017

Wat maakt jou zo bijzonder?

De samenstelling van mijn DNA.

Ik ben er nog steeds niet in geslaagd een antwoord op deze vraag te verzinnen. Dus hierbij opnieuw het antwoord van vorig jaar. Omdat ik hem super accuraat vind.

Mensen lijken zo ontzettend veel op elkaar, alleen iedereens DNA is afwijkend. Dat, eventueel gecombineerd met levenservaring, maakt mij (en ieder ander) bijzonder en tegelijkertijd eigenlijk totaal niet bijzonder. Ik ben misschien wel bijzonder voor sommige mensen, omdat zij een specifieke eigenschap van mij of mijn aanwezigheid waarderen. Maar dat zijn ook alleen maar meningen. Soms denk ik dat mijn manier van denken mij bijzonder maakt. Omdat dit voor mijn gevoel nogal eens afwijkt van ‘normaal’, maar daar zal ik wel nooit achter komen.

Bijzonder vind ik maar een moeilijk te definiëren term, omdat het vaak gebaseerd is op meningen.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

15.4.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Ja ik ben ik!
    En ja wat moet je over jezelf zeggen?
    Dat maakt je bijzonder en toch weer niet!
    We zijn allemaal bijzonder op onze eigen manier denk ik maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.