15.2.2017 – Wat is je favoriete muziek?

15.2.2017

Wat is je favoriete muziek?

Dat wat mijn vriend meestal opzet en waarvan ik de naam zelf niet weet.

Elke keer wanneer ik het over muziek heb krijg ik het idee dat ik heel raar ben. Om mij heen hoor ik regelmatig dingen als ‘muziek is mijn leven’, ‘ik doe echt nooit iets zonder muziek’ en ‘ik zou liever dood zijn dan zonder muziek moeten leven’. Geen van al die dingen is echt van toepassing op mij. Ik doe bijna alles zonder muziek en zet nooit zelf muziek op. Misschien omdat mijn vriend muzikant is en omdat we redelijk dezelfde muziek smaak hebben. Ik vind het gewoon niet zo belangrijk. Wanneer ik alleen thuis ben is het doodstil om mij heen. Prima, geen last van. Ook wanneer ik onderweg ben speel ik liever Pokemon Go dan dat ik muziek luister. (Die twee gaan slecht samen op één toestel.)

Dus ik vind dit een verrassend moeilijke vraag.
Om het op te lossen heb ik mijn best gedaan en drie nummers opgezocht waarvan ik blij word als mijn vriend ze opzet.

I Like Your Sneakers – Opiuo

Becoming Insane – Infected Mushrooms

I Do Coke – Kill the noise & Feed me

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

15.2.2016

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.