15.11.2015 – Waar wil je nog graag naartoe op vakantie?

15.11.2015

Waar wil je nog graag naartoe op vakantie?

Heel veel plekken eigenlijk. Ik zou graag een wereldreis maken. En elk land zien en het liefst overal zelfs even wonen om een goede indruk ervan te krijgen. Helaas is dat niet mogelijk. Sowieso omdat dat veel te veel tijd zou kosten maar ook geld.

Ik vind het nog best wel lastig om antwoord te geven op deze vraag. Ik denk nooit zoveel over reizen na omdat ik het in de nabije toekomst in verband met mijn budget toch niet zal doen.

Maar als ik dan even op mijn Bucket lijstje kijk staan daar toch wel een paar reizen op.

1. Ik zou graag eens zonder planning (in mijn eentje) een auto reis door Europa willen maken. Afslag hier, snelweg daar. Kijken waar je uitkomt. En dan onderweg wat dingen opzoeken die toevallig in de buurt zijn.

2. Ik zou graag nog eens terug gaan naar Parijs samen met mijn vriend. Wij zijn hier ooit al eens een week geweest met school, maar ik zou het graag nog eens echt samen doen.

3. Als laatste staat er nog Burning Man in Amerika. Dit is veruit het minst haalbare van de drie. Alleen al omdat het in Amerika is. Maar toch zou ik hier echt graag eens heen willen. Het liefst ook samen met mijn vriend.

Byalien

3 reacties

 1. Hi!

  Leuke bucketlist 🙂 Parijs zou ik nu nog even niet doen, maar zeker een aanrader om met je vriend samen te doen. De kerstperiode is altijd erg leuk; mooi met lichtjes en zo!
  En zelf reizen.. Met de auto is dat natuurlijk mogelijk, maar heb je wel eens aan interrailen gedacht? Wel een tof idee hoor! Ik ga toevallig zelf volgend jaar op reis naar Indonesië, zó veel zin in!

  Liefs,
  Iris

  • Hi!
   Dankje! Wat Parijs betreft, ik zat wel even met een dubbel gevoel erover maar als het binnenkort weer iets rustiger is kan het altijd nog. De vorige keer waren we er in de zomer misschien nu inderdaad wel een leuk idee om het eens met de kerst te doen! Interrail heb ik ooit wel eens van gehoord en dat lijkt me wel leuk alleen ik zou het juist graag met de auto doen omdat ik echt enorm van autorijden houd alleen daar normaal nooit zo aan toe kom helaas.
   Ik had al wat over je plannen voor Indonesië gelezen op je blog. Heel tof wat je wilt gaan doen! Volg je stiekem al een tijdje. Heel benieuwd hoe je het gaat vinden 🙂
   Groetjes,
   Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.