14.5.2017 – Wat doet je pijn?

14.5.2017

Wat doet je pijn?

Een aantal dingen.

Wat mij op het moment het meest letterlijk pijn doet is het ziek zijn. Hoewel ik ondertussen zeker aan de beterende kant ben zit mijn hoofd nog steeds helemaal vol slijm. Mijn oor blijft maar ploppen en weer dicht zuigen door de blijkbaar constant veranderende druk in mijn hoofd en dat doet best pijn. De spierpijn in mijn ribben die ik heb van het constante hoesten mag best weggaan en ook die hoofdpijn zou ik prima kunnen missen. Ik vermoed dat het morgen of overmorgen wel over zal zijn, maar dat zeg ik nu ook al bijna een week dus ik begin wel aan mijn inschattingsvermogen te twijfelen.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

14.5.2016 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.