13.9.2016 – Heb je de laatste tijd iemand uit de brand geholpen?

13.9.2016

Heb je de laatste tijd iemand uit de brand geholpen?

Hier weet ik al een hele tijd geen antwoord op. (Stiekem had ik deze vraag al gezien voor vandaag.)

Ik heb wel mensen geholpen de laatste tijd. Zo heb ik vorige week een vriendin geholpen met het verven van haar haar en ik hielp ook nog een vriendin van haar stageplek naar het busstation zodat zij niet zo lang in het donker moest wachten op de lijnbus. Ook heb ik wat mensen met woorden ‘geholpen’ door te luisteren en advies te geven.

Maar echt uit de brand helpen noem ik dat niet.. Het is niet alsof zij het totaal niet gered hadden zonder mij. Dus ik denk dat het antwoord nee is.

Nee, ik heb de laatste tijd niemand echt uit de brand geholpen. 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.