13.3.2017 – Welke vakantie wil je graag overdoen?

13.3.2017

Welke vakantie wil je graag over doen?

Op het moment elke vakantie wel die ik ooit gehad heb. Ik ben al zo ontzettend lang niet meer echt op vakantie geweest. Mijn laatste vakantie is op zich nog niet zo enorm lang geleden, namelijk het reisje naar Keulen in augustus vorig jaar, maar eigenlijk wil ik die hier niet mee tellen. Hoewel het wel degelijk een vakantie was, was het ook meer een ‘we willen naar Gamescom en dat is vrij ver weg dus gaan we heen en pakken ondertussen een hotel’ reisje. Super leuk! Alleen echt ‘op vakantie gaan’ vind ik dat niet. Vakantie zie ik meer dat je jezelf ergens doelbewust heen brengt voor een week of langer om daar dan gewoon de omgeving te verkennen en ondertussen ook af en toe een dag te rusten.

De laatste keer dat ik zo een vakantie had was in 2012. In mijn geheugen is 2012 nog niet zo lang geleden, maar aangezien het nu al 2017 blijkt te zijn moet ik de realiteit ook onder ogen zien.. Ik ben al vijf jaar lang niet meer echt op vakantie geweest.. Shit.

Ik zou enorm graag mijn werkweek van 2008 over willen doen. In 2010 ging ik naar Denemarken en in 2012 deed ik dat nog een keer. Tussendoor ging ik ik 2011 ook nog naar Engeland. Vijf jaar is eigenlijk zo lang dat ik elke vakantie wel over zou willen doen, in het specifiek deze vier genoemden.

Maar als ik er dan echt één moet kiezen dan wil ik die van 2010 in Denemarken het liefst overdoen. Ik denk zelfs (als het zou kunnen) dat ik de rest van mijn leven zou willen inruilen als ik die vakantie in een loop keek op keer mag meemaken. Wanneer ik aan de gelukkigste momenten in mijn leven denk dan komen er enorm veel herinneringen van specifiek deze vakantie naar boven.

Ja, Denemarken in 2010. Ik wil terug.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

13.3.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Ja weet niet allemaal denk ik!!
    2011 was een mooie met de kids in Engeland, toen leefde mn vriendin Sylvia nog, was de laatste keer dat ik haar zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.