13.12.2015 – Heb je dit jaar gestemd en waarop?

13.12.2015

Heb je dit jaar gestemd en waarop?

Nee, ik heb niks met politiek en stem niet. Mensen zeggen wel eens dat ik het daarmee ook niet beter maak en beter gewoon iets kan kiezen. Maar hoe kan ik nou achter mijn keuze staan (die blijkbaar ook nog best belangrijk is) als naar mijn idee geen enkele partij het goed doet. Ik vind dat veel partijen goede punten hebben. Daarentegen hebben ze over het algemeen ook zeker 1 punt waar ik opstandige neigingen van krijg en absoluut niet mee zou kunnen leven. Daarom besloot ik, al voordat ik zelfs mocht stemmen, om niet te stemmen en hier verder niet teveel gedachten aan vuil te maken. Er zijn wel betere dingen waar ik me druk om kan maken en waar ik een stuk meer directe invloed op kan hebben om ze te verbeteren.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.