12.3.2017 – Wat is je doelstelling voor vandaag?

12.3.2017

Wat is je doelstelling voor vandaag?

Oh oepsie.. Ik had deze vraag vanmorgen eigenlijk moeten doen. Gelukkig had ik een duidelijke doelstelling vandaag dus ik weet het nog wel.

 • Boodschappen doen. Nog mooi snel op het laatste moment de weekaanbiedingen mee pikken, ideaal!
 • Ik wilde alle was gedaan hebben, check!
 • Ik wilde ook echt verder met opruimen, ik was van de week namelijk begonnen aan een grote schoonmaak. Inclusief het onverwacht verplaatsen van meubels omdat ik ineens het idee kreeg dat het op de nieuwe manier beter was, dat bleek zo te zijn, maar het verplaatsen van meubels en spullen leid bij mij altijd tot het te voorschijn komen van andere spullen. Die ‘andere spullen’ besloot ik vandaag maar verder op te ruimen. Dat is nog niet helemaal perfect af, maar het begint erop te lijken.
 • De standaard doelstelling van de dag, draai een Pokéstop voor de dagelijkse extra punten, was ondertussen ook voltooid.
 • Vaak genoeg pauze te nemen zodat ik mijn energie voor de week er niet meteen de eerste dag weer doorheen zou blazen. Prima gelukt, want we hebben een nieuwe game gevonden om te spelen.

Het enigste wat ik nu nog moet doen (ik bedoel we, we als in ik en mijn vriend, dit is veeeel teveel werk voor mij alleen) is twee afvalzakken naar de containers brengen en drie grote dozen oud papier naar de papier container. Het meest ellendige klusje van de week, misschien ook één van de enige nadelen aan wonen in een flat, het weggooien van het oud papier.. Om het weg te gooien moeten we er helemaal mee de lift in of de smalle trappen af en dan nog een stuk lopen naar de container waar het in moet. I know, first world problems.. Toch vind ik dit oprecht vervelend en een vermoeiend klusje, vooral wanneer je net actief opgeruimd hebt en tien keer zoveel papier hebt dan gebruikelijk.

Maar in principe goed gelukt dus die doelen van vandaag. Geen luie zondag zoals gebruikelijk, ik had een goede dag!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

12.3.2016

Byalien

3 reacties

 1. Benieuwd naar de nieuwe opstelling! En ik deel jullie intense haat voor het wegbrengen van oud papier.. Het is gewoon een rotklus.. Tegenwoordig verzamel ik alles in een grote papieren draagtas, zodat ik het in 1 keer naar beneden kan tillen. Werkt wel relaxt, maar het blijft kut haha! (Vuilnis wegbrengen ben ik ook al zo slecht in…)

  • De kleding kamer is eindelijk echt alleen nog maar een kledingkamer! Zo blij mee! 🙂
   En ja echt he! In een tas doen is wel handig, doe dat normaal ook wel eens. Alleen dit keer was het zo veel en zoveel grote dozen ook allemaal dat de halve hal vol stond met strategisch in elkaar gestopte dozen haha. En dan heb je eigenlijk de moed verzameld om ze weg te brengen, zit die papiercontainer weer vol..

 2. Klinkt zeker als een goeie dag, de mijne was: de donkere was te doen, kattenbakken nakijken, ja 4 nu, stofzuigen, en lekker ff met Jac daarvoor koffiedrinken, wandelen en lunchen en daarna Jac naar huis. En daarna mn dingen gedaan en Netflixen dus een volle dag, toch!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.