12.12.2016 – Wie wil je voor één dag zijn?

12.12.2016

Wie wil je voor één dag zijn?

Mijn vriend.

Ik zei het vorig jaar al, maar ik denk dat als dat mogelijk was elk stelletje dat eens zou moeten proberen. Ik denk dat je dan nog veel meer begrip zou krijgen voor je partner. Niet dat daar een probleem zit voor ons, maar ik zou het soms fijn vinden om hem nog beter te kennen en echt precies te weten hoe hij iets ervaart. Dat kan gewoon vooral heel nuttig zijn in je verdere leven samen. 

Ook zou ik wel een dagje willen ruilen met vrienden of vriendinnen. Eigenlijk om dezelfde reden. En ik ben soms ook gewoon bevooroordeeld over hun situatie. (Zowel positieve als negatieve dingen.) En het lijkt mij heel nuttig om er achter te komen of die ideeën kloppen. Als ik dat weet zou dat weer nuttig kunnen zijn bij het geven van advies of gewoon om zelf een betere vriendin te zijn.

Bovenal zou ik mijzelf willen zijn. Ik heb nooit echt de behoefte gehad om iemand anders te zijn.


Het antwoord van vorig jaar.

12.12.2015

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.