12.12.2015 – Wie zou je voor 1 dag willen zijn?

12.12.2015

Wie zou je voor 1 dag willen zijn?

Als dit betekend dat ik iemand letterlijk zou zijn. Als in doen, laten maar dus ook denken en kunnen. Dan zou ik graag voor 1 dag mijn vriend willen zijn. En het liefst dat hij dan mij is natuurlijk hahaa. Ik denk dat het heel goed zou zijn voor iedereen zijn relatie om je eens echt letterlijk in te leven in het leven van je geliefde. Ik denk dat ik hem over het algemeen altijd wel goed begrijp. Maar ik zeg hier expres ‘denk’ want dit weet je natuurlijk nooit zeker. Niet dat hij zou liegen hoor, dat bedoel ik niet. Maar ik zelf heb nogal eens dat ik een bepaalde mening over iets heb maar het niet goed kan verwoorden. En als ik dat dan toch probeer te dan komt het er vaak heel vaag en incompleet uit. Daardoor krijg ik nogal eens het idee dat ik niet helemaal begrepen word. En hoewel dit over het algemeen geen problemen veroorzaakt raak ik wel eens gefrustreerd omdat ik mezelf niet kan uitleggen. Als je gewoon in elkaars hoofd kon kijken zou het allemaal veel makkelijker zijn! Er zijn ook nog duizenden andere dingen waar je op een dag aan denkt zonder je dat zelf eigenlijk door hebt. Ik ben stiekem ook gewoon heel benieuwd naar zijn fantasie, hoe hij dingen ervaart en hoe het is om goed te zijn in de dingen die hij doet.

Als de vraag bedoeld dat je voor 1 dag iemands leven mag leiden maar dan dus wel met je eigen gedachten. Dan zou ik ervoor misschien kiezen om te ruilen met iemand die in een dorpje in het amazonegebied woont. Waar geld en maatschappelijke problemen niet bestaan. Waar het nog om overleven en je familie en vrienden gaat. Ik denk dat dit namelijk heel leerzaam zou zijn. En dat ik misschien nog iets meer waardering zou krijgen voor de maatschappij en alles wat we hier ‘hebben’. Daarnaast ben ik al mijn hele leven gek op de natuur en vind ik het soms zelfs wel jammer dat de mens zich zo ontwikkeld heeft. Het leven vroeger in de prehistorie was vast veel simpeler en rustgevender.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.