11.8.2016 – Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

11.8.2016

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Eergisteren.

De reden zou je kunnen afleiden uit het antwoord wat ik die dag gaf op de vraag van de dag.

Er is maar een bepaalde hoeveelheid shit en comentaar wat ik kan hebben op een dag. Het bleef maar stapelen en ‘s avonds kon ik er niet meer tegen dus krulde ik me op in bed vol zelfmedelijden. Scarlett merkte meteen op dat er iets aan de hand was en kwam zo dicht mogelijk bij me liggen. Toen ze kopjes begon te geven tegen mijn wang en uiteindelijk kusjes (likjes) begon te geven op mijn neus hield ik het niet meer. Dat is toch gewoon super lief!

Ik hoor nog wel eens zeggen dat katten zulke dingen niet doen. Die doen waar ze zin in hebben en geven geen fuck. Waar ergens wel waarheid in zit, maar zeker niet helemaal. Ik heb vaker meegemaakt dat mijn katten mij echt leken te willen troosten en heb dat ook bij anderen gezien. Katten geven wel degelijk om hun eigenaren.

Byalien

2 reacties

  1. Ja natuurlijk houden katten van hun mensen en voelen feilloos aan als er iets niet in orde is, ziekte, verdriet etc.
    Ik heb al zoveel van dat meegemaakt dat ze je dan komen troosten en dan proberen ze dat op zich te nemen.
    Dat doen katten!

  2. Nuka doet dat ook hoor, die voelt het feilloos aan als het niet lekker gaat. Gister lag ie ook meteen weer bij me toen ik merkte dat ik niet eens meer zin had om uit bed te komen. De schat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.