11.6.2017 – Zou je je kapsel willen veranderen?

11.6.2017

Zou je je kapsel willen veranderen?

Ja en nee.

Ik schreef heel toevallig gisteren nog op hoe blij ik eigenlijk met mijn haar ben. Ik heb altijd al een liefde gehad voor stijl, zwart haar en eigenlijk heb ik dat nu zelf gewoon. Sinds ik heb ontdekt hoe je een stijltang goed kan gebruiken heb ik regelmatig mijn haar stijl en los. En dat is precies wat ik het allermooiste vind.

Toch zou ik wel iets willen veranderen als dat kon.. Namelijk stijl haar van mijzelf. Hoeft niet perfect stijl, maar zonder dat afschuwelijke krullende poedel-pluis rond mijn gezicht was ik wel een stuk gelukkiger geweest met mijn natuurlijke haar. Ook zou het best tof zijn als mijn haar gewoon zwart zou zijn van zichzelf. Uitgroei vind ik echt afschuwelijk lelijk en dat verven altijd daar ben ik behoorlijk zat van. Toch wil ik niet al te veel klagen want als ik even wel die moeite doen voor stijl haar en geen uitgroei, dan ben ik echt zeer te tevreden!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

11.6.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.