11.11.2016 – Wat vind je vandaag het belangrijkst?

11.11.2016

Wat vind je vandaag het belangrijkst?

1001 dingen.

Dat zijn er teveel en dat vind ik beangstigend. Dus doe ik uiteindelijk vrij weinig.

De logica.

Ik weet niet zo goed waar ik mee moet beginnen. Dus ik moet mijn prioriteiten maar even veranderen. Het belangrijkste van vandaag is vanaf nu dat ik íets ga doen.

(En het lukte!)

 


Het antwoord van vorig jaar.

11.11.2015

Byalien

2 reacties

    • Haha, misschien had ik inderdaad nog even moeten vertellen wat ik dan allemaal nog deed! Het was alleen niet ontzettend spannend, maar ik besloot dus maar gewoon iets te gaan doen. Uiteindelijk had ik deze dag dan toch nog het huis opgeruimd, de boodschappen gedaan en de wandeling gemaakt waar ik echt geen zin in had. In elk geval beter dan niets! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.