11.1.2016 – Wat is de beste eigenschap die mensen kunnen bezitten?

11.1.2016

Wat is de beste eigenschap die mensen kunnen bezitten?

Eerlijkheid denk ik. Ik ben wel van mening dat mocht er ineens iets bestaan waardoor niemand ineens meer kan liegen dat het ook niet goed komt met de wereld. Soms is een leugen om bestwil gewoon echt het beste. Maar over het algemeen heb ik een enorme hekel aan liegen. Van die mensen die je recht in je gezicht iets vertellen waar bij ik zelfs op dat moment al door heb dat het niet waar is. Zo hatelijk!

In een vertrouwens band zijn veel dingen ontzettend belangrijk. Maar eerlijkheid vind ik als ik er maar een mag kiezen dan toch het belangrijkste. Maar ook met mensen die ik niet ken ga ik graag uit van eerlijkheid. Dat wanneer je iets laat vallen men je daar op attendeert. Dat wanneer je in een kledingzaak iets aan probeert de verkoper eerlijk tegen je is als het je staat maar ook wanneer het je niet staat. Of dat wanneer je je telefoon twee tellen neerlegt deze niet ineens weg is..

Ideeën voor een perfecte wereld..

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.