10.3.2017 – Verzwijg je wel eens dat je jarig bent?

10.3.2017

Verzwijg je wel eens dat je jarig bent?

Ja, maar nee.

Het is niet echt specifiek verzwijgen wat ik doe, ik zou eerder zeggen dat ik het onderwerp niet aangrijp en er meestal gewoon niks over zeg. Vraag je mij er echter naar dan zal ik het niet opzettelijk verzwijgen. 

Het is niet (meer) zo dat ik een hekel heb aan mijn verjaardag, ik word er alleen ook niet per se gelukkig van. Sommige mensen worden helemaal blij als ze het over hun verjaardag hebben, eraan denken of het organiseren. Ik heb dat niet zo. Ik zie het meer als te veel werk en ik voel mij niet zo thuis in de ‘normale’ manier van verjaardagen vieren (Hoi! Ik ben jarig, kom gezellig op je vrije avond/weekend in een kringetje in mijn woonkamer zitten). Tenzij ik alle mogelijkheden heb om een over de top party te organiseren, dan wil ik best wel een verjaardagsfeestje geven! 

Mijn ideale verjaardag is eigenlijk heel simpel. De hele dag alleen maar dingen doen die ik wil doen en de hele dag alleen maar dingen eten die ik super lekker vind. En wanneer iedereen die dag ook nog super lief tegen mij is en nergens over zeurt is dat een geweldig voorbeeld van een goed cadeau. 

Het antwoord van vorig jaar.

10.3.2016

Byalien

2 reacties

  1. Haha mooi antwoord. Mooi dat jouw ideale verjaardag ook in kleine dingen zit. Ik vier mijn verjaardag niet meer, dat geeft mij rust om zelf wat leuks te doen I.p.v. Voor bezoek te rennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.