10.12.2015 – Ging de tijd snel vandaag?

10.12.2015

Ging de tijd snel vandaag?

Ja best wel. Ik moest vandaag werken van 10.00 tot 16.00 en hoewel ik vanmorgen erg moe was en verwachtte dat het een zware dag zou worden viel dat heel erg mee. Het was ongelooflijk rustig op werk dus ik had mooi de tijd om de hele winkel op te ruimen en te veranderen. Toen ik daarmee klaar was was het bijna 3 uur later en besloot ik iets te gaan eten. Vlak daarna kwam Jetske, een vriendin van me, langs. Super gezellig! We hadden elkaar al een tijdje niet meer gesproken en het was nog steeds heel rustig op werk dus we hebben even lekker bij gepraat. Toen werd het eindelijk toch nog wat druk en kon ik nog even echt aan het werk. Mijn collega was ook lekker vroeg om mij over te nemen. Ik ging naar huis en nu is het ‘ineens’ alweer 7 uur geweest.

Dus ja, de tijd ging nogal snel vandaag!

Byalien

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.