1.6.2017 – Vind je jezelf opgeruimd?

1.6.2017

Vind je jezelf opgeruimd?

Ja, maar als je op dit moment naar het huis zou kijken dan zou je dat niet met mij eens kunnen zijn.

Wel vind ik mijzelf van nature wel opgeruimd omdat ik constant de neiging heb om op te ruimen en erg geirriteerd raakt wanneer ik in een rommelige ruimte zit.

Meestal ruim ik de hele dag door op tussen andere bezigheden door. De afwas doen terwijl ik wacht tot mijn ei gekookt is bijvoorbeeld. De tafel opruimen terwijl er reclame is. Dat soort dingen.

De laatste tijd ben ik alleen erg moe en dat is gewoon te merken in huis op het moment. Het is dus wat rommeliger dan gebruikelijk. Des te meer redenen om het binnenkort eens echt goed te doen. We hebben al plannen voor een zogenoemde zomerschoonmaak (of was het voorjaars-schoonmaak?) en omdat ik over korte tijd geen uitkering meer heb kan ik dan ook eindelijk weer wat spulletjes gaan verkopen op Marktplaats. Yay!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

1.6.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Ja ik probeer het altijd wel maar als iemand het nu zou zien dan schrik je je rot. Ben aan het verven en moet wachten tot het droog is en dan nog een keer dus alles staat weer op zn kop in de voorkamer maar bijna klaar.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.