1.5.2017 – Hoe denk je dat jou vrienden jou zullen omschrijven?

1.5.2017

Hoe denk je dat jou vrienden jou zullen omschrijven?

Nog steeds vind ik dit een moeilijke vraag, maar gelukkig waren een paar van mijn vrienden vorig jaar zo lief om hun antwoorden in de reacties te zetten. Dankjewel daarvoor! Nog elke keer dat ik die reacties zie word ik er blij van ♡

De dingen die onder andere genoemd werden waren dat ik vriendelijk, lief en zorgzaam ben. Eerlijk ben wanneer dat nodig is en dat ik niet bevooroordeeld ben. Niet standaard op een positieve manier en de leukste buurvrouw ooit.

Dat dus. 🙂

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

1.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.