1.4.2016 – Zijn er dingen aan je lichaam die je liever verbergt?

1.4.2016

Zijn er dingen aan je lichaam die je liever verbergt?

Ik ben geen groot fan van met een brede glimlach rondlopen aangezien ik niet zo trots ben op mijn tanden. Maar gezien je je tanden niet heel makkelijk kan verbergen is dit niet een hele goede optie.

Verder verberg ik meestal z’n 90 tot 50 procent van mijn lichaam dagelijks met kleding. En dat houd ik liever ook zo.

Maar iets wat ik echt wil verbergen.. Ja eigenlijk alleen borsten en intieme delen. Ik zou mij bijvoorbeeld nooit volledig omkleden in een openbare ruimte. Niet zo zeer uit schaamte. Ik ben namelijk heel blij met hoe ik eruit zie. Toch krijg ik er altijd een naar gevoel bij.

Je volledig voor iemand uitkleden voelt gewoon heel fout voor mij. Dat is iets voor alleen mijzelf en mijn vriend. Verder hoeft niemand dat te zien. Het voelt gewoon niet goed. Een beetje als vreemdgaan. Het gaat tegen mijn principes in en daarom doe ik het gewoon niet.

Daarnaast is er niks mis met een beetje privacy en misschien iets teveel zelfrespect.

Maarja ik ben dan misschien ook een beetje ouderwets met die dingen.. 😉

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.