1.12.2016 – Wie was vandaag je inspirator?

1.12.2016

Wie was vandaag je inspirator?

Mascha van Beautygloss met haar opruim filmpjes op YouTube.

Ik keek vanmorgen weer wat YouTube filmpjes terwijl ik de woonkamer opruimde, maar was snel door alles heen wat interessant leek. Er lag echter ook nog een enorme stapel was die uitgezocht moest worden. En dan bedoel ik echt drie wasmachines vol plus allemaal restjes. En als ik dat moest doen moest ik toch ook echt wel iets te kijken hebben ondertussen.

Alsof YouTube het wist, zag ik ineens een opruimvideo van Mascha in de aanbevolen zoekbalk. Precies wat ik nodig had! Ik zette de video aan en sorteerde alle kleding. Vervolgens had ik de smaak te pakken en sorteerde, net als Mascha, meteen alles in dezelfde categorie. (Volgens de Konmari methode voor iedereen die ook iets met opruimen heeft.) Mijn hele kast dus. Het is zó netjes nu! Ik heb een enorme zak voor het leger des heils en nog een heleboel op de stapel gedaan voor Marktkraam verkoop.

Ik deed er ook helemaal niet bizar lang over en ik was ook nog blij met mijn outfit die ik anders niet bij elkaar gevonden had!

Ik weet zeker dat ik dat niet allemaal niet gedaan had als ik die video niet gezien had en dus is Mascha zeker mijn inspirator van vandaag.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

1.12.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.