TAG – Common white girl

Vandaag was de vraag van vandaag niet bevredigend genoeg en ging ik op zoek naar meer vragen om te beantwoorden. Ik heb niet altijd zin om Tag’s in te vullen maar vandaag was ik er echt even voor in de stemming. Dus ik zocht een beetje rond naar leuke om in te vullen en ik kwam de Common white girl Tag tegen. Waarvan de vragen me wel heel leuk leken. Dus die heb ik even ingevuld!

Favoriete Starbucks drankje?

Die heb ik niet.. Lach me niet uit, maar ik heb zelfs nog nooit een starbucks drankje gedronken.

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Dat kan heel snel zijn en dat kan heel lang duren. Als ik haast heb kan ik me wel klaar maken in ongeveer 10 minuten. Ik ben dan alleen de rest van de dag niet tevreden over mijn looks. Als ik er echt voor ga zitten dan kan het ook dik anderhalf uur duren. Inclusief douchen en echt alles erop en eraan. Maar op een gemiddelde dag doe ik er ongeveer 3 kwartier over.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Gemiddeld..? 0 denk ik dan. Ik maak echt niet veel selfies. Als ik het wel doe dat maak ik er vaak heel veel achter elkaar waar ik dan alleen de beste van bewaar. Het is dus niet zo dat ik nooit een selfie maak. Alleen echt weinig in verhouding.

Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?

Ik heb wel acht Instagram foto’s! Acht Wow! Mijn eerste foto is van 30 weken geleden en ik kan met recht zeggen dat ik alsnog niet actief ben op Instagram. Vreemd genoeg heb ik dan wel 70 volgers..! Ik vind dat echt veel. Er zijn mensen met honderden volgers, maar voor iemand die echt bijna niks met Instagram doet vind ik 70 mensen echt veel!

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

Omg ja. Ja dus. Lol zul je mij niet snel horen zeggen, dat zal ik zelfs niet eens typen denk ik, maar omg, ja dat zeg ik toch regelmatig. Het ergste is dat ik er vooral een enorme hekel aan heb als amerikanen het zeggen. Toch lijk ik het nu ineens wel overgenomen te hebben. Iehh.

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?

Ja sowieso. Niet als in ondergoed ofzo hoor. Basic tops en leggings zal ik ook niet snel voor een tweede dag aantrekken maar dingen zoals vesten zeker wel. Broeken ook wel. Ik draag altijd een legging onder mijn broeken dus als ik verder niks over mijn kleding heen gooi qua drinken draag ik dat soort dingen zeker vaker dan een keer.

Ben je racistisch?

Uh.. Ja en nee. Eerlijk antwoord. Ik ben in principe niet racistisch maar sinds mijn telefoon voor mijn neus weggegraaid is door een donkere man kan ik dat gewoon niet meer zeggen en mij daar 100% eerlijk bij voelen.. Elke man die voldoet aan de beschrijving 1 meter 80 en donkere huidskleur kijk ik extra aan. Daarnaast krijg ik ook steeds meer ervaringen met mensen van een ander ras waar ik mij zeer oncomfortabel bij voel, zoals een stel Arabische heren laatst die ik niet recht aan moest kijken want ik hoorde als me als vrouw respectvol te gedragen. En dat doe je niet als vrouw in hun cultuur. Ofzo? Ik bedoel, pardon!? Ja dat gaat mij te ver. Eerlijk is eerlijk, dan maar een racist. Het is wel zo dat ik in het algemeen gewoon open sta voor alles en iedereen en ik echt niet openbaar racisme zal uiten, dit vind ik gewoon echt niet kunnen namelijk. Ik merk alleen dat ik er sinds mij telefoon wel anders over denk. Natuurlijk zal ik iemand niet zomaar afrekenen op zijn of haar huidskleur.

Instagram, Twitter of Tumblr?

Nee, nee, neeee. Ik heb eigenlijk met allemaal niks tot weinig. Instagram en Twitter heb ik wel. Maar Tumblr heb ik gewoon niet eens. Ik gebruik Instagram liever denk ik. Dus die dan maar. Hoewel ik Twitter gewoon echt handig vind soms. Je kunt daar echt veel volgen en veel te weten komen. Stroom valt uit? Kijk op Twitter of er toevallig een stroomstoring is. Dat weten mensen op Twitter namelijk vaak uren eerder dan de mensen van de stroomstoring zelf. Ja misschien toch Twitter dan.

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Schrijven, lezen en dingen kijken. Dat kunnen films, series, tv programma’s of YouTube filmpjes zijn. Maar ik kijk dus vooral veel naar beeldschermen. Ondertussen heb ik gekke gesprekken met mijn vriend. En als ik geen van al die dingen doe ben ik waarschijnlijk aan het werk.

Wie zijn je favoriete YouTubers?

Ik weet dat dit de Common white Girl Tag is, maar ik volg niet echt Girly YouTubers..

Ik heb tien YouTubers gekozen om te noemen en de eerste zes daarvan zijn Engels talige Youtubers. Ik houd er van om commentaar te hebben op mensen, vooral in domme YouTube filmpjes, en ik vind het leuk om te zien hoe anderen dat doen. De eerste vijf genoemde YouTubers doen dat allemaal op hun eigen manier heel leuk. Erg vermakelijk. Dit kan ik echt uren kijken.

Pyrocynical

LeafyIsHere

H3H3Productions

H2H2Productions

Bearing

De volgende is ook Engels talig en dat is een soort van het Nieuws maar dan over YouTubers. Alle bijzondere gebeurtenissen en drama in YouTube land worden hier even kort en krachtig verteld en ook dat is heel vermakelijk om naar te kijken.

DramaAlert

En dan nog een paar wel Girly dingen. Want ik volg er wel een paar natuurlijk. Er zijn veel beauty YouTubers, maar ik vind deze drie gewoon echt het leukste. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet al hun filmpjes altijd kijk maar ik kijk ze toch wel regelmatig genoeg om ze te noemen. Deze drie springen er voor mij uit omdat ik de persoonlijkheid van deze drie vrouwen gewoon heel erg leuk vind.

Lisanne van lisanneleeft.nl

Serena van beautylab.nl

Mascha van beautygloss.nl

Als laatste nog mijn vriendin Tini. Want het is toch gewoon echt heel erg leuk om je vrienden dingen op YouTube te zien doen.

Tini van thesecondlife.nl

Hoe vaak doe je je nagels?

Zodra er een nagel af valt probeer ik deze zo snel mogelijk op nieuw te zetten. Ik heb altijd nep nagels. Dus verder hebben ze geen verzorging nodig. Ik probeer ze eens per drie weken helemaal op nieuw te zetten en mijn eigen nagels tussendoor echt te verzorgen. Dus een keer per drie weken dan denk ik?

Ben je een shopaholic?

Nee! Ik kan met trots nee zeggen hierop. Een paar jaar terug was dat wel anders. Ik kocht van alles en ook echt veel nutteloze dingen. Maar dat heb ik echt afgeleerd. Ik koop nu weinig tot niks meer voor mezelf en voel me vaak alsnog schuldig over mijn aankopen. Had ik dat geld niet beter kunnen besteden..? Ik weet alleen niet of ik dat dan wel een verbetering kan noemen.

Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?

Nooit..

Heb je veel kleding?

Ja, ik denk het wel. Ik werk al jaren in kledingwinkels en ik was dus een shopaholic een tijdje terug dus ik denk dat ik wel meer kleding heb in vergelijking met anderen. Als ik het echt vergelijk heb ik zelfs echt veel meer kleding dan de mensen waarvan ik hun kast gezien heb. Ik ben ook vrij zuinig op mijn kleding, maak veel dingen zelf die kapot zijn en gooi dus ook niet zo snel iets weg. Ik zal wel altijd veel kleding houden..

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Soms.. Als het er mooi uit ziet en mijn kookkunsten goed bleken wel. En als ik in een restaurant ben zal ik ook zeer waarschijnlijk een foto maken van mijn eten. Dus ja, guilty..

Draag je elke dag make-up?

Uuuhh.. Meestal. Echt bijna altijd. Alleen op de dagen dat ik echt vrij ben soms niet. Vaak zit er dan nog wel een restje van de vorige dag op of heeft mjin huid gewoon een hele goede dag. Anders draag ik vaak alsnog wel make up.

Hoe stijl je meestal je haar?

Niet eigenlijk.. Ik doe echt te weinig met mijn haar. Ik vind het niet leuk om te doen en heb niks met haar. Mijn haar is daarnaast ook nog eens super pluizig en gewoon heel irritant om los te dragen dus ik draag het altijd maar in een knot met een elastiekje of in een knot met een donut.

Zie je er altijd presentable uit?

Ja, over het algemeen wel. Zelfs mijn ‘lelijke’ chill kleding is nog vrij presentable. Dus ja, tenzij om wat voor reden dan ook mijn make up echt verpest is ben ik bijna altijd wel presentable.

Dat waren een stuk meer vragen dan het net leken! Maar wel leuk om te beantwoorden. Ik Tag zelf niemand maar iedereen mag hem natuurlijk overnemen.

Bedankt voor het lezen!

Byee

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.