Spam je blog!

Nadat bijna elke blogger die ik ken een ‘Spam je blog artikel’ gemaakt heeft kan ik eigenlijk niet achter blijven. De reacties bij deze blogposts vind ik altijd het leukst om te lezen, gewoon omdat het vaak vol staat met Links naar leuke blogs. Niet dat ik niet al 50+ blogs volg.. maar volgens mij kan je nooit teveel leuke blogs lezen..

Daarnaast ben ik ook benieuwd hoeveel andere bloggers mij volgen, dus bij deze, Spam je blog. Hieronder in de reacties. Een klein verhaaltje erbij waarom ik, en anderen, jou blog zou moeten lezen is misschien wel zo leuk, maar hoeft natuurlijk niet. Ik ga ze stiekem toch allemaal bekijken. 😉

Duss, spamse! ♡

Byee

Byalien

4 reacties

 1. ja weet niet wat ik hier mee aan moet
  Ik heb meer een dagboek van wat ik beleef in mijn leven, ja ben bijna 65 en verheug me op mijn pensioen volgend jaar.
  Maar dat gaat niet altijd over rozen.
  Moet nu naar de cardioloog en wat komt daar uit???
  http://www.riesie.nl

 2. Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://koolfamily.wordpress.com

  • Wat een mooie blog en prachtige familie heb je!
   Ben al een paar keer terug gekomen om te lezen en heb jullie net gevonden op Bloglovin, bedankt voor de reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.