Review – Lulaa nail lacquer mirror/chrome nagellak

Ik heb het!

Ik vertelde laatst bij het antwoord op een vraag dat ik op zoek was naar zilver nagels. Een manier om mijn nagels net zo spiegelend te krijgen als een echte spiegel. Het is mogelijk, ik wist alleen nog niet waar. Maar ik heb het gevonden! En het is niet eens dat gekke poeder waar iedereen het mee doet. Die heb ik overigens ook besteld, maar is nog onderweg, ook die zal ik reviewen zodra het binnen is. Maar na het bestellen van het poeder kwam ik nog wat tegen wat hetzelfde effect zou moeten geven. Omdat het erg weinig geld kostte besloot ik ook die maar te bestellen en ik had niet verwacht er zo blij mee te zijn.

Ik bestelde namelijk de Lulaa nagellak. Volgens mij is dit een enorm budget merk, want er is zo goed als niks over te vinden behalve verschillende pagina’s waar je het kan kopen. Totaal geen info, dus ik bestelde het maar op goed geluk. Ik kan dan ook weinig vertellen over het product zelf, behalve mijn eigen bevindingen erover. Er staat zelfs geen enkel nummer of iets op het potje zodat je zou kunnen zien wat er in zit.

Maar wauw! Ik maar denken dat het niet mogelijk is om met een normale lak dit effect te krijgen! Maar dat is dus zeker wel waar. Of hoewel, ik heb geen ingredienten lijst nodig om  te te zien dat dit niet zomaar een lakje is. Het is extreem vloeibaar, op een vreemde manier lijkt het zelfs vloeibaarder dan water. En het geeft een heel apart, betoverend effect als je de vloeistof heen en weer laat gaan. Voor iedereen die deze wijn hieronder kent, het is eigenlijk precies hetzelfde effect. Heel bijzonder om te zien.

mirror-wine

 

Maar je hebt naast dit vreemde zilveren potje nog een potje nodig, gelukkig wordt die er gewoon bijgedaan. Dit is ook weer een aparte, deze is namelijk melkwit en voelt aan als lijm. Toch als je lang genoeg wacht word het wel hard.

mirror-laks

 

De bedoeling is dat je eerst een laag van de melk witte aanbrengt en daaroverheen een paar laagjes van het zilver. En dan zie je eigenlijk meteen al magie gebeuren. De zilver lak droogt vrijwel meteen en veranderd binnen een seconde van mat naar super shiny. Omdat ik niet een held ben met zoiets goed op beeld krijgen heb ik een site gevonden die een filmpje laat zien van iemand die het aanbrengt. Dus als je benieuwd bent kijk hier even.

Het is alleen erg lastig is om het mooi aan te brengen. Als er ook maar een klein belletje of stofje op je basislaag zit gaat het meteen mis met het zilver effect. Ook moet je opletten dat het zo veel mogelijk gelijkmatig verspreid is omdat anders de ene kant van je nagel glimmender is dan de andere kant. Wel een enorm voordeel is dat het kwastje erg fijn werkt. Hij is plat en vrij breed waardoor je makkelijker je hele nagel kunt lakken.

 

mirror-1

Dit was mijn eerste poging, zoals je heel duidelijk bij mijn middelvinger kan zien zaten er oneffenheden op mijn nagel en dat maakte de zilver finish een stuk lelijker. 

Een nadeel vind ik dat het effect niet lang blijft zitten. Ik las ergens 1 tot 2 dagen, maar bij mij is het mooiste effect na een paar uur al weer verdwenen. Ik ben dan ook iemand die constant aan haar nagels zit te plukken en geen enkele lak netjes op kan houden, maar is nog erger. Ik deed het gister avond op, ging slapen en door de dekens was ’s ochtends het meeste glans al afgesleten. Voordeel is wel dat je met een klein laagje zilver dit zo weer bijwerkt. Omdat deze lak meteen droog is, is dat niet een groot probleem. Maar nadat ik mijzelf in een strakke legging gewurmd had en wat dingetjes in huis gedaan had was alweer het mooiste effect weg.

mirror-2

Mijn nagels zijn mooier zilver dan het rek van mijn balkon! En dit is dus vlak na het aanbrengen. 

Je zou denken dat je dan gewoon nog een topcoat aanbrengt om het effect te sealen, maar dat werkt dus niet. Althans nog niet met een lak die ik geprobeerd heb. Ik deed een poging de base coat nog een keer aan te brengen, maar daarmee verpest je echt meteen de glans. Daarna deed ik een poging met een normale topcoat, maar het gaf hetzelfde vreselijke effect. Toen pakte ik een ultra-shine gel top coat en dat gaf een iets beter effect, maar maakte het geheel alsnog minder glanzend.

Je kunt dus eigenlijk niks aanbrengen over deze zilver lak. En dat is super jammer, want hij slijt dus echt heel snel. Al zal ik het zeker blijven proberen met verschillende andere topcoats. Ik wil echt perse alleen maar het perfecte spiegel effect, dus de topcoat mag echt he-le-maal geen effect hebben. Ik heb ergens een beetje hoop dat de speciale nagellak die bij het spiegelpoeder hoort wel gaat werken, dus zodra ik die binnen heb ga ik dat meteen proberen.

Tot die tijd ga ik overwegen om vier keer per dag mijn nagels bij te werken. Iets wat ik normaal niet zou doen want ik ben al te lui om mijn nagels één keer per week te lakken, maar dit is het zó waard.

Mijn slechte camera doet deze nagels geen eer aan, maar look at it! Zo mooi!

mirror-3

 

Wil jij deze nou ook graag, dan moet je even naar Aliexpress gaan. En anders gewoon ‘Lulaa nail laqcuer’ intypen bij Google en je vind alleen maar webshops waar je kunt bestellen. Ik betaalde nog geen 2 euro voor deze twee potjes inclusief verzending. Dus laat je vooral niet oplichten door sommigen die veel meer vragen.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee

Byalien

4 reacties

    • Hoi Liz!
      De link waar ik het besteld heb werkt niet meer op Aliexpress, maar ik geloof dat dit dezelfde lak is alleen dan van een andere verkoper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.