Review – Mijn favoriete beauty producten

De eerste review!

En om te beginnen meteen maar een paar van mijn favoriete producten. Deze gebruik ik bijna dagelijks.

 

Fake Tangle Teezer
Huishoudbeurs, € 5 

Het merk is net even anders maar het principe is hetzelfde als dat van de Tangle Teezer. Sinds ik deze voor de eerste keer gebruikte heb ik echt nooit meer een andere gebruikt. Maar echt dagelijks dan ook. Ik heb het idee dat er heel wat haren bespaard blijven dankzij deze borstel. Zelfs met enorme knopen doet het echt bijna geen pijn om mijn haar te kammen. Altijd als ik hem weer eens kwijt ben en ik toch mijn oude borstel weer pak (zo erg kan het toch niet zijn?) eindig ik vloekend en boos op met een pijnlijk hoofd en alsnog knopen. Hier zou ik echt niet meer zonder kunnen. Ik zou nu nog graag de echte willen maar zolang deze nog goed is heb ik geen haast.

 

Facial Polishing Mask Charcoal & Black Sugar
Kruidvat, € 3.99

Voor een goede reiniging gebruik ik het gezicht masker en scrub van Freeman. Nadat ik per toeval op de blog Grim&Glam terecht kwam en daar een hele positieve review las hierover ging ik snel naar de winkel om deze te halen. Vooral het ingrediënt actieve kool trok mijn aandacht. Dit maakt hem zwart van kleur. Daarnaast zit er nog suiker in voor een scrubbende werking. Dit maakt wel dat hij wat lastig op je gezicht te verdelen is.

Maar ik ben echt ontzettend enthousiast over dit masker/scrub. Na het aanbrengen voel je het masker warm worden, dit zou de actieve kool zijn die zijn werk doet. Je laat hem ongeveer 15 minuten zitten en scrubt dan als laatste je gezicht met het masker waarna je hem afspoelt met water of onder de douche.

De belangrijkste ingredië3. Review Freeman Black Charcoal skin.nten zijn Sucrose wat gewoon suiker is, om te scrubben. Carbon dit is de actieve houtskool wat gifstoffen onttrekt aan de huid en Propyleen Glycol wat vochtverlies van de huid voorkomt en bevorderend werkt voor de opname van andere stoffen. Verder zitten er nog heel veel extracten in van verschillende vruchten voor de geur. Maar hij komt ook goed door de smaak test.

 

 

Beverly Hills Formula,
Black Perfect White Black.
Kruidvat € 4,49

Dan meteen nog een product met als ingrediënt actieve kool, wat ik kocht naar aanleiding van een review op Beautylab. Deze ken ik al wat langer en ik denk dat dit de vierde is. En alweer bijna op. Dit is een zwarte tandpasta met een wit makend effect. Ik heb al vele whitening tandpasta’s gebruikt en eigenlijk alleen van deze kan ik zeggen dat hij echt werkt. (voor mij) En dat al na een keer! Ik zag echt verschil en dat had ik niet meteen verwacht. Ik ben echt heel enthousiast over het gebruik van actieve kool in beauty producten! Het werkt tegen bacteriën, en helpt in deze tandpasta om aanslag te verwijderen die bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door koffie. Hij heeft alleen naar mijn mening wel een erg scherpte menthol smaak waar ik persoonlijk niet zo van houd. Maar dit geeft dan wel weer een extra fris gevoel.

Deze tandpasta bevat wat standaard ingrediënten die de smeerbaarheid, reinigende en schuimende werking, smaak en geur ten goede komen. Daarnaast natuurlijk nog fluoride maar dus ook houtskool poeder wat dus wit maakt.

 

Catrice Glamour Doll
Volume waterproof mascara
Kruidvat, € 3,99

Mijn favoriete mascara is al tijden hetzelfde en ik weet niet meer precies hoe vaak ik deze al opnieuw gekocht heb en ook niet meer waar ik hem van ken. Hij is van Catrice en het is de Glamour Doll waterproof mascara. Ik gebruik hem in combinatie met een wimper kruller en het is voor mij de enige mascara die mijn wimpers zoveel volume geeft. Wil ik het nog iets voller dan doe ik er nog een willekeurige niet waterproof mascara overheen.

7. Review Catrice Mascara face.8. Review Catrice Mascara face side.

Even twee foto’s die ik tussendoor maakte waarop je vrij goed kunt zien wat deze mascara doet.

 

Organic Vanilla, Yves Rocher
100ml € 7,90
20ml € 3,95 

En dan als laatste mijn favoriete parfum. Iedereen die mij goed kent en regelmatig ziet kent dit geurtje wel. Ik draag hem namelijk bijna elke dag, al jaren. Toen ik nog thuis woonde zei mijn broertje eens dat hij dacht dat onze moeder pudding broodjes gemaakt had omdat het daar zo naar rook. Maar dat was ik dus met mijn geurtje wat misschien inderdaad een beetje ruikt alsof je in een bakkerij bent. Hij heet Vanille en je kunt hem kopen bij Yves Rocher. Van dezelfde lijn heb je ook nog veel andere specifieke geuren zoals Aardbei, Framboos, Appel en Kokos. En op Kokos na heb ik die ook allemaal. Maar alleen Vanille draag ik echt vaak. Dit is een echte aanrader voor mensen die net als mij van zoete en vanille achtige geuren houden. En hij is ook nog eens super goedkoop! Alleen te koop bij Yves Rocher.

 

Dit waren mijn meest favoriete producten.
Wat zijn jou aanraders?

Bedankt voor het lezen!

Byee

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.