Maandoverzicht – November 2018

November alweer!

Een zeer saaie maand. Ik ben druk met verschillende dingen en maak daardoor wat minder foto’s, maar de maand was ook gewoon echt niet zo speciaal.

Soms ben ik jaloers op de manier waarop Scarlett ergens heerlijk kan liggen, maar soms ook juist niet en verbaasd het mij dat ze geen hernia opgelopen heeft ondertussen.

Ik vond dit er niet heel comfortabel uitzien, maar ze heeft wel een hele tijd zo gelegen..

Lesdag nummer twee.

Dit keer reed ik met een klasgenoot mee en gingen we een heel stuk vroeger weg, daardoor vermeden we een groot deel van de files wat wel erg fijn was. Dat ik hierdoor om half 5 moest opstaan is dan wel weer een beetje jammer.

Wat dan weer wel leuk was is dat naast ons dit vliegtuig opsteeg. Ook iets wat je in Friesland niet zo even ziet.

Mijn vader was deze maand ook jarig, dus ik ging even op bezoek en knuffelde met deze.

Deze maand gingen we niet uit eten, dus ik moest mijn eigen sushi maar maken.

In alle eerlijkheid, bijna net zo lekker als van de restaurants. Deze was zeer goed gelukt dus we aten ook deze maand een feestmaal.

Omdat ik een avond alleen moest eten en omdat de Too good to go app tegenwoordig (eindelijk) een ding is in Leeuwarden bestelde ik een box bij één van mijn favoriete restaurants.

Ik kreeg rijst met spareribs en een vegetarische maaltijd met ik denk tofu en verschillende soorten groente.

Het was niet het meest lekkere wat ik ooit at, maar ook zeker niet vies. Vooral de tofu smaakte goed, maar de groenten waren voor mij helaas wel veel te piggig gekruid.

Voor als je het nog niet kent, Too good to go is een app waarin restaurants, supermarkten ed. hun overgebleven producten aanbieden voor een klein prijsje. Dit kun je dan op bepaalde momenten komen ophalen en je betaald via de app. Ik vind dit een geweldig concept omdat hiermee erg veel voedsel verspilling wordt tegengegaan. In Leeuwarden zijn er op dit moment enkelen die hier aan mee doen, maar er komen steeds meer aanbieders bij.

Het was eindelijk zover..

Na meer dan zeven lange jaren heb ik mijzelf naar de tandarts gesleept.

Jarenlang leefde ik met het motto: ‘Als ik pijn krijg durf ik vanzelf wel te gaan.’ En toen was het moment eindelijk daar. Van de één op de andere dag kreeg ik enorm veel pijn. Allemachtig krankzinnig idioot veel pijn. Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad-pijn.

Voor als je het niet wist, ik heb een enorme fobie voor de tandarts. Fobie op het niveau waar ik paniek aanvallen krijg wanneer ik er alleen al te veel bij nadenk. Mijzelf naar de tandarts rijden leek jarenlang gewoon simpelweg geen optie. Totdat ik dus pijn kreeg. Zodanig veel dat ik niet meer kon functioneren. Ik moest wel gaan. Dus ik maakte een afspraak.

Gelukkig voor mij trok de afschuwelijke pijn na enkele dagen ook ineens weer weg. Helaas voor mij stond de afspraak al wel. Met het idee dat die pijn weer terug kon komen besloot ik hem toch maar te laten staan en zo ging ik op 21 oktober hyperventilerend naar de tandarts.

Eenmaal aangekomen kreeg ik een enorme mental breakdown en verbaasde ik al het personeel met mijn baby gedrag. Misschien is er wel helemaal niks aan de hand zeiden ze nog. Maar dat was er wel, daarom was ik ook zo bang om heen te gaan. Mijn verstandskies zat scheef in mijn mond en daar kwam die pijn vandaan, dat wist ik al lang. De enige optie was hem eruit halen en dat is ook precies waar ik zo bang voor was.

Eenmaal in de stoel kreeg ik al snel gelijk en werd ook al snel het besluit gemaakt dat hij er inderdaad uit moest. Een hels half uur later was de slachting klaar.

Dit staat zeker in de top 10 ergste ervaringen in mijn leven, maar ik was hierna wel enorm opgelucht dat het eindelijk gedaan was.

Helaas kreeg ik een dag later wel behoorlijke napijn en zo komen we bij deze foto. Ik werd naar huis gestuurd door mijn collega’s omdat ik niet echt functioneerde op werk en dus lag ik de hele middag Youtube filmpjes te kijken, Scarlett kwam er gezellig bij zitten en hield me gezelschap.

Gelukkig was het een dag later al een heel stuk beter en de dag daarna had ik er vrijwel geen last meer van.

En dat was het ook alweer voor deze maand.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.