Maandoverzicht – Mei 2018

En alweer een nieuwe maand.

Grumpy Scarlett zegt ook hallo.

Begin deze maand besloten wij naar Duitsland te gaan.

In plaats van naar Leer, waar we normaal heen gaan, gingen we dit keer naar Papenburg. De winkels zijn iets verder uit elkaar, maar dat vonden we juist wel leuk omdat je op die manier nog wat meer van de stad zelf ziet. In Leer zit eigenlijk alles wat waar wij heen willen aan één grote parkeerplaats. In Papenburg zit het ook dichtbij elkaar, maar dus net iets verder waardoor we dus dit mooie park tegenkwamen. Beetje gegeten, stukje gelopen, maakt z’n dag toch net iets leuker.

Nieuwe mieren, daar lees je binnenkort meer over.

Op werk vonden we een hond. Hij zat ineens achter mij en ik schrok van hem. Ik keek rond maar zag geen eigenaar. De hond rende naar de kassa’s en begroette enthousiast mijn collega’s, die ook van hem schrokken. Ik ging er vanuit dat één van de klanten daar de eigenaar wel zou zijn, maar ook dat was niet het geval.

Mijn collega die dol is op honden ontving hem met veel plezier, maar blijven kon hij natuurlijk niet. We wachtten heel even af op een eventuele eigenaar en besloten toen de dierenambulance te bellen. Zij haalden hem op en zochten met behulp van zijn chip de eigenaar terug.

(Ik heb even alles weggehaald behalve de hond, want privacy en werkplek enzo.)

Met Hemelvaart was de jaarlijkse bloemetjes markt er weer!

Dit keer kocht ik een ananasplant, die ik al tijden wilde maar nooit kon vinden.

Ook nog een Alocasia Polly, ook wel Skeletplant genoemd. Een Pinellia Pedatisecta, ook wel groene draak. En een Kalanchoe, soort vetplant.

Ik had mijn dag niet echt.

Soms gaan dingen gewoon heel erg fout. Ik besloot een container met andere opgeklapte containers te verplaatsen en toen bleek dat één van de zijkanten niet goed vastzat. Echt heel leuk zulke dingen.

Mijn telefoon deed ook nog weer lastig, en toen nog meer, en nog een klein beetje meer. Totdat ik weer wanhopig op de website met Note 8’s zat te kijken.

Tot mijn enorme verbazing zag ik dat hij ineens meer dan 150 euro goedkoper was geworden sinds de laatste keer dat ik keek. Na een paar keer alles extreem goed doorgelezen te hebben, geloofde ik ongeveer dat het echt was en bestelde ik hem dan toch maar. Het bleek inderdaad een heel scherpe aanbieding.

18 mei kwam hij binnen en hij is geweldig. ♡

Alle foto’s vanaf dit punt zijn dan ook gemaakt met mijn nieuwe Note 8.

Camera testen op mijn favoriete onderwerp. Zij was minder blij zo te zien.

De foto lijkt te scherp te zijn..?

Ik had geluk, want één dag nadat ik mijn telefoon ontving was Communty day in Pokemon Go. Dit keer met Charmanders. Ik was al bang dat ik niet mee kon doen met mijn crashende telefoon, maar dat ging nu dus prima. De Charmanders hielden ook van mijn nieuwe telefoon, want ik ving letterlijk de ene shiny na de andere. In tegenstelling tot mijn vriend, die er niet één ving. Ook heb ik nu ein-de-lijk een Charizard. Nu alleen nog een Venusaur en dan heb ik de eerste serie compleet.

Ook even zien hoe mooi mijn mieren eruit zien op deze camera.

En ook mijn pizza’s zien er veel smakelijker nu.

Lief flufje. ♡

Kijk! Ik ben zo lief dat ik bijna van de stoel val.

(Op de achtergrond staat de eerder genoemde Alocasia Polly plant.)

Grote verhuizing.

Deze foto is gemaakt om 10 uur ‘s avonds. Ik was redelijk onder de indruk over de kwaliteit bij zo weinig licht, met zulke kleine onderwerpen en door plastic ‘glas’ gefotografeerd.

We zijn zo moe..

Ik ging langs bij mijn oom, en zijn kat gaat ook graag op de foto.

Echt een schatje dit.

Scarlett genoot ook optimaal van de zon door overal te gaan zitten waar hij fel scheen.

Ik had een personeelsfeestje en spotte deze geweldige zonsondergang achter een wolk. Heel erg mooi!

Ook maakte ik een vriendje.

Ik ging ook een dag op bezoek bij vriendin Ingrid, want die was jarig.

Deze foto vond ik heel leuk want de datum is haar verjaardag, samen met twee dingen waar ze heel erg van houd: katten en motoren.

We deden die avond ook nog iets heel erg leuks, en cools. Namelijk schieten. Echte pistolen en geweren, en dat was best wel een ervaring. Iets wat ik al heel lang wou doen en wat we ook al heel lang zouden doen, maar wat er nooit echt van kwam. Tot nu dus. Hoewel ik het heel erg graag wou doen, kreeg ik redelijk de zenuwen toen ik eenmaal de uitleg kreeg. Ik wou het nog steeds doen, maar wanneer je z’n ding dan echt vasthoud is het toch wel spannend.

Ik bleek verrassend goed te zijn, dat vond ik zelf tenminste. Mijn standaard was om er in elk geval één op het papier te raken, maar ik kreeg ze zelfs in de zwarte cirkel. En niet één, maar best een aantal. Ver boven mijn eigen verwachtingen in elk geval.

Ik heb geen ambities om rond te lopen met een geweer, wat ook niet zomaar mag, maar het is een fijn idee dat wanneer er misschien ooit zombies rondlopen ik weet hoe ik ze moet raken mocht ik een geweer tegenkomen.

En dat was deze maand alweer.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

 1. Net pas gelezen, Hahahaha,
  WEl wat laat
  Maar mooi artikel
  Lees het altijd met plezier!!!
  xxxx
  Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.