Maandoverzicht – Februari 2018

Februari was een niet zo heel leuke maand. Halverwege de maand hield mijn telefoon er ineens mee op.

En omdat mijn telefoon ook mijn camera is was dat wat lastig. Ik had een ander toestel voor een tijdje en daarna weer een andere, het verzamelen van de foto’s was nogal een klote werkje. Maar bij deze alsnog de foto’s van februari.

We beginnen de maand maar even met een luie foto van Scarlett.

Het is eigenlijk de bedoeling om deze stoel te verkopen, of in elk geval weg te doen, maar ik weet nog niet zo goed of ik dat wel kan maken tegenover haar haha.

Ik verschoonde het buitenverblijf van de mieren.

Ze waren er erg blij mee!

Wel had ik deze maand voor het eerst bijna een ontsnapping! Normaal zijn de mieren altijd vrij rustig en komen ze pas naar buiten wanneer ik het bakje weer dichtgedaan heb na het voeren. Dit keer had ik het dekseltje er nog geen seconde van af of er kwam al een mier naar buiten stormen, doelgericht rende hij langs de wand omhoog en het scheelde werkelijk niks of hij was er uit voordat ik de deksel terug kon doen. Ik schrok echt even haha!

Natuurlijk weet ik wel dat zoiets kan gebeuren, maar met het aantal mieren wat ik nu heb had ik nog niet verwacht echt voorbereidingen te moeten treffen voor een uitbraak. Misschien een ideetje dus haha!

Er was ook weer een cultuur-hoofdstad-dingetje. Deze blauwe lampen met mist waren wel heel erg tof om te zien.

Het stelde de zeespiegel voor, als wij die niet zelf naar beneden hadden gebracht. We zouden flink onder water staan..

Ik ging ook even langs Mediamarkt, waar ik naar de Note 8 keek. Op dit moment wist ik nog niet dat mijn Note 4 aan zijn laatste uren begonnen was. Als ik dat wel geweten had had ik deze toen misschien wel genomen, gewoon om ellende voor te zijn.

Ik heb een levend kleedje!

Zo schattig!

Ook ging ik naar de première van de nieuwe Fifty Shades film. Met vriendin Ingrid. Ik vond dit de beste film van de reeks en we hebben een leuke avond gehad!

We bestelden deze maand ook wat eten.

Deze pizza is echt super lekker. Er zit ei op en dat werkt gewoon echt belachelijk goed op pizza’s. I loooove it!

Thanks Facebook, ik houd nog steeds van deze herinneringen optie. Ik plaats het dan vaak wel niet op Facebook, ik maak altijd een screenshot ervan.

Wel voel ik mij altijd extreem oud door dit soort dingen. Alweer 6 jaar geleden dat ik mijn vorige auto kreeg en dus nog langer geleden dat ik mijn rijbewijs haalde. Terwijl dat dus nog maar twee jaar geleden voelt ofzo..

Lunch thuis.

Lunch op werk.

Ik kwam thuis en was even bang dat de flat gesloten was in verband met asbest, maar het was alleen een fietsenstalling. Gelukkig niet eens de onze.

Diva op haar stoel én kussen.

Honger.

Ik kreeg een Valentijns cadeautje! Meerdere zelfs! Eerst een plant/bloem. Toen taart en daarna bleek er nog een verassing verstopt te zijn onder mijn kussen waar ik altijd tegenaan zit op de bank. Totaal niet verwacht hahaa!

Dit is het nieuwste boek van Stephen King en zijn zoon Owen King. Super leuk dat ze samen een boek gemaakt hebben en ik was hier dan ook best wel benieuwd naar.

Ik kocht ook een bril. Gewoon een goedkopere zonder hulp van een opticien. Omdat ik mij er extreem aan stoorde dat ik moeite had met bepaalde details zien in bepaalde situaties. Binnenkort wil ik mijn ogen nog eens goed laten nakijken. De vorige keer was de opticien niet echt van mening dat een bril nodig was en liet ik mijzelf er een beetje vanaf praten door haar, maar ik stoor mij er zelf gewoon heel erg aan. Ooit zag ik geweldig goed, nu zie ik matig goed. Dat is gewoon stom.

En ik merk dat het vermoeiend is voor mijn ogen omdat ik moeite ga en moet doen om dingen wel goed te kunnen zien en misschien zelfs wel een deel de reden dat ik mij in het algemeen vermoeid voel. En ik ben ondertussen wel op een punt gekomen dat ik graag wil weten waarom precies ik nou zo moe ben. Buiten werken om kan ik bijna niks vanwege vermoeidheid, dat heb ik altijd afgeschreven of het feit dat ik mij zwaar klote voelde in het algemeen. Maar op dit moment voel ik mij echt ontzettend goed en gaat mijn leven perfect zoals ik wil, alleen dat achterlijke moe zijn al de tijd is een heel irritant probleem.

Nou, uitzetten bleek anders wel het enige wat hij nog deed. Dankzij deze enge waarschuwing heb ik de telefoon een halve dag op dit scherm laten staan, maar het mocht niet baten.

Mijn telefoon ging dus stuk, nadat ik alles geprobeerd had wat binnen mijn macht lag om te doen deed hij nog veel minder en uiteindelijk niks meer. Een dag later was ik het al totaal zat en kocht ik een nieuwe. Nouja, nieuw.. Ik kocht één via Marktplaats, omdat ik perse een Note 4 terug wilde en omdat die niet meer nieuw gemaakt worden. Ik twijfelde ook over een Note 8, maar die vond en vind ik gewoon echt te duur.

Probleem was dat de nieuwe telefoon precies ditzelfde enge scherm ging laten zien. Ondertussen had ik dus al wat ervaring hiermee en deed niet de dingen die ik bij mijn oude telefoon deed. Ik deed ook nog vele uren studie naar dit probleem en ging naar diverse helpdesks waar ze allemaal totaal niet behulpzaam waren. Iedereen zei dat ze hier nog nooit van gehoord hadden en bij de Mediamarkt leek de jongen zelfs geen enkel idee te hebben waar ik het precies over had. ‘Haa, je hebt Gegoogled zeker?’ Zei hij. Ja, dat had ik inderdaad gedaan. En daardoor wist ik schijnbaar ineens meer dan hij. Totaal onbekend probleem kwam het op neer. Totdat ik de helpdesk genaamd Google beter gebruikte en een reactie kreeg van iemand die nog net even iets meer huiswerk had gedaan dan ikzelf. In enkele woorden legde hij uit wat het probleem was en hoe ik er meer over kon vinden.

En inderdaad, na een snelle zoekopdracht zat ik op en forum met alleen maar Note 4 gebruikers met exact dezelfde klachten. Het komt er op neer dat wanneer je een Note 4 hebt je dit probleem uiteindelijk zult krijgen. Het is bijna onvermijdelijk, tenzij het ding kapot gaat door iets anders voordat dit probleem kan ontstaan.

Top. Nu heb ik twee waardeloze telefoons.

Het probleem valt, tijdelijk, te voorkomen door een bepaalde app te downloaden, dus dat is wat ik deed. Tot zo ver werkt die app perfect en heb ik helemaal geen last meer gehad van dit probleem. Het enige lastige is dat de telefoon niet mag uitvallen, want dan moet hij weer opstarten zonder dat de app actief is. Dat is wat lastig.

Maar hij werkt nu dus weer.

Dat is fijn, we zullen zien hoe lang het duurt.
Ik zag dat er wat dingen op gebouwen werden geplaatst hier in Leeuwarden. Ik maakte er foto’s van, maar kon niet precies uitvogelen wat het was.

Y? N? It? Hert?

Waarom zouden ze het woord ‘Hert’ op een dak neerzetten. Vet leuke beesten natuurlijk, maar huhh..?

Verbaasd had ik het hierover met een collega en zij keek mij vol verbazing aan en lag vervolgens een paar minuten in een stuip van het lachen. Wanneer je Fries bent zul je ongetwijfeld ondertussen ook aan het lachen zijn.

‘Yn it hert’ betekend, blijkbaar, in het Fries: ‘In het hart’.

Tja, dat moet je ook maar net weten toch..

Voor de duidelijkheid dan ook even, ik ben dus geen Fries, zelfs al woon ik er wel.

De nieuwe afdeling in de Spar!

Super leuk dit, ik houd van gekke producten!

Die pizza van laatst die we bestelden inspireerde mij om het ook zelf te kunnen doen.

Ik kon het inderdaad ook zelf en deze is misschien nog wel beter!

Dit is een diepvriespizza, Mozzarella Pesto van Casa di Mama.

Ik belegde hem met een paar plakjes salami, bacon, extra kaas en natuurlijk een ei.

Mega lekker!

Nou oke dan, Fuck you too.

Ik was gewoon een artikel aan het lezen, laat het proces system lekker met rust joh.

Ik spotte deze poster en ik werd er even heel gelukkig van.

I love sushi heeft een filiaal geopend in Leeuwarden.

24 sushi’s voor 5 euro..?! OMG.

En leuk voor de mensen die nog een baan zoeken in Leeuwarden misschien, ik geloof dat ze nog steeds mensen zoeken.

De sushi zaak was nog niet open, dus maakten we maar oliebollen hahaa!

Nah, we hadden nog een pak mix in de kast staan en aangezien die bijna over de datum ging konden we het beter gewoon op maken.

De sushi zaak was een dag later wel open.

Omnomnomnom! ♡

Lief hoopje in een lading kussens. ♡

Altijd lief hoe ze zich eerst altijd ergens propt waar het maar net past en dan langzaam wegzakt en verdwijnt in een kussen.

En dat was het weer.

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.