Maandoverzicht – December 2017

Het laatste maandoverzicht van 2017!

Weer een mooi overzicht met totaal willekeurige foto’s van mijn telefoon.

Mijn onofficiële voornemen voor 2018 is om spannendere foto’s te maken zodat ik wat spannendere dingen kan schrijven hier.

Het is koud, gelukkig heb ik dit warme dekentje.

De mieren doen ook nog wat dingen.

Deze foto stuurde ik naar een collega om te laten weten dat ik zo handig was geweest om een afstandsbediening van de deur van de winkel mee naar huis te nemen.

Echt weer zoiets wat mij overkomt.

En hier begon mijn gameverslaving.

Mijn vriend had een nieuwe computer en om te testen hoe geweldig die was startte hij deze game op. De computer was inderdaad geweldig. De game bleek ook nog steeds te gek te zijn en zo ineens zaten we allebei te spelen. De game heet ARK Survival Evolved en ik speelde het de rest van de maand wanneer mogelijk.

Improvisatie.

Na eindeloos door winkels gelopen te hebben omdat we niet wisten wat we wilden eten vonden we een gourmetschotel. Wij hebben eigenlijk een fondue set, maar dit werkte ook wel dachten we.

En zie eens hoe goed het werkt! 🙂

Ik ging langs bij een vriendin en ik fotografeerde haar kat.

Nieuw nagel lampje testen.

Blij mee!

De hemel.

Ik kocht een emmer met jellybeans. Ik zou hier zo graag in willen kunnen zwemmen..

Zowel ik als mijn vriend waren de gehele dag weggeweest. Scarlett was dan ook maar wat blij toen ik ‘s avonds binnen kwam. Als een trotse pauw ging ze zelfs op mijn schoot zitten en claimde aandacht.

De flat heeft een nieuw slot. Deze foto stuurde ik naar mijn vriend om te laten weten dat hij niet meer binnen kon komen. We hadden al wel nieuwe sleutels gekregen, maar hij had die van hem nog niet meegenomen. Hahaa!

Ik had hem gelukkig wel mee dus konden we alsnog onze flat in.

Onze kerstboom staat! 🙂

Lekker eten op werk.

Deze panini broodjes zijn zo zo zoooo lekker!

We kunnen ook lekker eten thuis.

Het was kerstavond dus we aten weer iets lekkers.

Een dag later op eerste kerstdag aten we het nogmaals. Want daar zijn feestdagen voor.

Dit vind ik wel echt leuk aan Facebook.

5 jaar geleden zette ik ook al bijna nooit iets op Facebook, maar dat ik dit dan weer wel geplaatst heb vind ik leuk. Cadeautjes die ik van mijn oma kreeg op de laatste kerst die ik met haar kon vieren.

De tweede kerstdag ging ik uit eten met mijn schoonfamilie.

Dit is een selectie van dingen die ik at. Allemaal geweldig lekker.

We aten bij het wok restaurant in Smilde, zeker een aanrader.

Als toetje had ik een suikerspin.

Al dwalend door de rijen met all you can eat gerechten kwam ik een stukje tegen met wat kinderen, ik zag dat ze suikerspinnen uitdeelden en ik verkondigde meteen met uitgebreid enthousiasme dat ik er één móest hebben. Ik zag dat een aantal ouders die met hun kind stonden te wachten daar om moesten lachen en ik bedacht mij dat ik er in het echt een stuk ouder uitzag dan ik mij op dat moment voelde hahaa! Niet dat dat uitmaakte, want ik nam alsnog mijn suikerspin. ♡

De stemming na kerst.

Wie wint er dit jaar de prijs voor de mooiste oliebol..?

Wij in elk geval niet!

Gelukkig waren ze wel lekker en daar gaat het om.

Dit was een paar minuten voordat het nieuwe jaar inging (onze klok staat nog steeds op zomertijd). Ze begonnen hier al een paar dagen te vroeg met knallen en Scarlett leek er eindelijk aan te wennen.

Ondanks best wat knallen de hele avond kon ze het nog aan, maar vlak voordat de klok 12 uur sloeg begonnen ze toch echt wel hard te knallen buiten.

Zie dat gezicht van pure afgrijzen van haar! Dit was echt seconden voordat ze opstond en verdween naar een verstop plekje. Toch wel zielig. Uiteindelijk kwam ze gelukkig toch weer bij ons zitten.

Het vuurwerk was wel super mooi. Dit jaar zijn we eigenlijk helemaal niet buiten geweest. Vanuit het raam over de stad kijken is veel mooier blijkt het. Het was heel helder en we hebben een uitzicht richting de stad, dat gaf veel moois om naar te kijken. We deden wel een poging om naar buiten te gaan, maar de mensen uit onze wijk zijn nogal van het vuurwerk geweld en deden nogal rare dingen. Vuurtjes stoken, vuurwerk van de flat naar beneden gooien en zo. Dus ik voelde mij niet heel geroepen om daar naar buiten te gaan.

Gelukkig nieuwjaar! ♡

Tot volgend jaar en bedankt voor het lezen! ♡

Byee!

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.