Jou verhaal

Op mijn blog kun je ondertussen een aantal persoonlijke artikelen lezen. Ik vind het heel fijn om te schrijven en het geeft me vaak een stuk meer rust als ik iets opgeschreven heb. Ook vind ik het bij anderen altijd heel leuk om gast artikelen te lezen. De gast heeft toch vaak even een andere kijk op iets en dat vind ik zelf altijd wel echt een toevoeging aan een blog.

Nu voel je hem vast al aankomen..

Lijkt het jou leuk om een artikel te schrijven voor op mijn site? Neem dan even contact met mij op. Dit mag via de email of via mijn contactformulier.

Dat mag eigenlijk overal over gaan. Ik houd met mijn blog speciaal geen onderwerp aan zodat het overal over kan blijven gaan. Het mag iets zijn zoals mijn persoonlijke artikelen. Maar kan je gewoon heel goed schrijven en heb je een kort verhaal geschreven dan mag dat ook. Misschien juist wel leuk een echte schrijver die elke week een hoofdstuk van zijn/haar eigen thriller laat lezen. Lijkt me echt heel leuk! Maar als je gewoon eenmalig iets wilt vertellen mag dat net zo goed.

Het lijkt me persoonlijk vooral leuk als mensen van verschillende leeftijden hier op reageren. Mensen die dus een stuk jonger of een stuk ouder dan mij zijn. Zodat je veel uiteenlopende verhalen en meningen krijgt. Laat je dus vooral niet tegenhouden door leeftijd!

Dus heb jij iets geks meegemaakt, juist iets leuks, bijzonders, heb je een specifieke mening of misschien juist wel niet en lijkt het je leuk om dat hier terug te lezen?

Let me know! ♡