Elke dag een vraag – Week 25

19.6.2017
Maandag

Wat heb je geprobeerd dat je nooit meer gaat proberen?

Zuurkool.

Ik vind dat gewoon echt enorm vies en ik besloot dat nooit meer te eten sinds ik voor mijzelf mag bepalen wat ik eet.

 

Het antwoord van vorig jaar.

19.06.2016

 


20.6.2017
Dinsdag

Heb je irrationele angsten?

Ja, genoeg.

Maar dit is onder andere een vraag waardoor ik geen zin meer had om deze vragen te beantwoorden. Als je lang en goed genoeg op deze blog leest dan vind je het antwoord hierop vanzelf wel.

 

Het antwoord van vorig jaar.

20.06.2016

 


21.6.2017
Woendag

Hoe is het weer op de langste dag van het jaar?

Ik was een beetje laat met deze vraag, dus ik weet dat eigenlijk niet meer.

 

Het antwoord van vorig jaar.

21.06.2016

 


22.6.2017
Donderdag

Wie heeft je vandaag positief verbaasd?

Net als bovenstaande vraag is ook deze lastig te beantwoorden een kleine maand later.

 

Het antwoord van vorig jaar.

22.06.2016

 


23.6.2017
Vrijdag

Ben je wel eens overwerkt geweest?

Ja.

Dat begon ergens in het begin van 2015. En tot mijn grote vreugde kan ik mededelen dat ik eindelijk vermindering voel van de klachten. Wat ook best eens mocht na twee jaar, maar ik merk op het moment dus duidelijk dat bepaalde klachten die bij overwerkt zijn horen afnemen. En jongens, wat voelt dat als een opluchting. Ik merk ook dat het de laatste tijd vooral die klachten nog waren die mij in het overwerkte negatieve cirkeltje hielden, maar nu ik mij eindelijk voor in elk geval de helft beter voel is het ineens ook een heel stuk makkelijker om andere positieve stappen te nemen.

 

Het antwoord van vorig jaar.

23.06.2016

 


24.6.2017
Zaterdag

Wat vind je van je woonplaats?

Best wel goed!

Ik vind Leeuwarden echt zo een fijne stad die meer op een dorp lijkt. Een echt dorp vind ik wel te klein en te saai, maar een echte stad vind ik dan weer veel te druk. Leeuwarden zit daar fijn tussenin. Het heeft af en toe die drukte, maar buiten de drukke tijden om is het in de binnenstad vaak net zo leeg als in een gemiddeld dorp. Ook hebben we hier, in vergelijking met andere steden, weinig last van verkeersellende en dat vind ik een pluspunt. (Behalve die openstaande bruggen altijd, die mogen echt wel even dichtgelijmd worden van mij. Maar dat hebben dorpen ook, dus ongeldig argument.)

Het enige nadeel aan Leeuwarden vind ik dat het zo ontzettend noordelijk gelegen is. Hiervoor woonde ik in een dorp wat een stuk meer in het zuiden van Friesland ligt en daar klaagde ik al over ‘the middle of nowhere’ en toen ging ik nog noordelijker wonen.

 

Het antwoord van vorig jaar.

24.06.2016

 


25.6.2017
Zondag

Waar ben je het allerbangst van?

Veel dingen.

Ik vind het moeilijk om te bedenken waar ik het allerbangste van ben, maar ik denk dat doodgaan wel de grootste zou kunnen zijn. Als ik niet bang zou zijn om dood te gaan zou ik waarschijnlijk een heleboel andere dingen niet eng vinden.

 

Het antwoord van vorig jaar.

25.06.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.