About

cropped-1507758_778074208872782_1441878552_n.jpgHi, mijn naam is Aileen, Alien, en welkom op mijn blog! Ik woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en mijn kat Scarlett.

Ik ben dol op lezen en schrijven en heb daarom besloten dit te combineren op deze blog. Vroeger als kind schreef ik al veel en vaak. Je kunt hier dus wat langere artikelen verwachten.

Ik beantwoord op mijn blog ook elke dag nog een vraag uit het boek Elke dag een vraag, een dagboek voor 5 jaar. Klik hier om het eerste bericht daarvan te lezen, daarin staat iets meer informatie over het boek.

Waar ik precies over ga schrijven vind ik wat lastig om te omschrijven want mijn interesses liggen erg breed. Ik ben erg open minded en wil graag alles bespreekbaar houden. Met de focus op de persoonlijke kant, lifestyle en beauty. Maar vooral gewoon over dingen waar ik zelf graag over wil schrijven. Maar dat kan dus echt van alles zijn, ik wil mij niet houden aan één thema.

Verder lijkt het me ook erg leuk voor later om mijn leven een beetje vast gelegd te hebben op een blog. Een dagboek werkte nooit zo voor mij en ik vergat het te vaak, blogs schrijven kan via mijn telefoon, aangezien die toch de helft van de dag in mijn hand ligt maakt dat het makkelijker om een blog bij te houden. Ik merk ook dat ik het fijn vind om een plek te hebben waar ik mijn mening en ideeën kan geven over dingen en als ik dat dan toch doe kan ik het net zo goed met anderen delen, ik heb deze blog vooral voor mijzelf en doe het niet om de hoogste bezoekers aantallen te krijgen. Maar ik vind het wel erg leuk om te merken dat er met de tijd steeds meer vaste bezoekers komen. Ik vind het nog leuker om te weten wie die vaste bezoekers zijn dus laat vooral eens een reactie achter!