9.5.2017 – Waar werd je vrolijk van vandaag?

9.5.2017

Waar werd je vrolijk van vandaag?

Niet zo erg veel. Vandaag was niet een heel vrolijke dag.

Gisteren kreeg ik namelijk een teleurstellend telefoontje. In eerste instantie kon ik dat wel goed aan, maar toen ik vandaag wakker werd voelde het vooral alleen maar als een enorme faal en zag ik mijn toekomst plan volledig instorten. Zelf stortte ik daardoor ook ‘een beetje’ in en ik vond het echt heel erg moeilijk om mijn hoofd wat positiever te krijgen gedurende de dag.

Ik kan mij herinneren dat ik even moest lachen om iets wat op tv gebeurde en ik vergat mijn zorgen toen wij een film en wat series keken, maar echt vrolijk ben ik niet geweest vandaag. Helaas.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

9.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.