9.4.2017 – Heb je huisdieren?

9.4.2017

Heb je huisdieren?

Jaaaaa!

Maar als je hier vaker bent geweest wist je dat vast al wel.

Mocht je hier voor het eerst zijn, dit is Scarlett!

 

Scarlett 1

Ze is een Heilige Birmaan van 8 jaar oud en jarig op 19 januari. Vaak denken mensen dat ze nog erg jong is, maar dat valt dus best mee. Ik snap echter het wel dat ze het denken, want ze is best klein en speelser dan een gemiddelde kitten. Je hoeft maar met een pen of nagelvijl te bewegen en je hebt haar aandacht. Alles wat beweegt wordt beslopen en aangevallen, soms ook haar eigen staart. Net als de meeste andere katten ziet ze ook geregeld spoken en vliegt dan spontaan door de kamer terwijl ze lucht aanvalt. Vooral de enorme sprongen die ze maakt wanneer ze een pluisje op de grond aanvalt. Echt, soms springt ze wel een meter hoog! Geweldig vind ik dat!

Ik kan wel duizend woorden typen hoe leuk, lief en geweldig ik haar vind, maar dat heb ik al eens gedaan. Dat kan je hier lezen, ik vulde de furry friend TAG met haar in. Mijn excuses, een aantal foto’s in dat artikel zijn heel wazig geworden zag ik. Geen idee waarom, maar ik zal er even naar gaan kijken. 

En anders hier nog één, waar ze een krabpaal test.

Ook kan je op de link van het artikel van vorig jaar, hier onder, klikken of naar een willekeurig maandoverzicht gaan voor meer Scarlett.

Meer? Volg mij dan op Instagram @xmiyuki. Mijn nickname, maar eigenlijk een cat-account.

Vorig jaar vroeg ik of je teveel van je kat kon houden, in de reacties kreeg ik het antwoord dat dat niet kan. Dus hier nog een foto, want ik vind dit een mooie kans om meer Scarlett foto’s te plaatsen.

 

Scarlett

Geweldig, wanneer ze als een grote bol pluizigheid opgerold ligt te slapen. Hier stoorde ik haar en ze keek me chagrijnig aan vanachter haar veel te dikke vacht. Nog schattiger! ♡

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

9.4.2016

Byalien

3 reacties

  • Haha ja dat hoor ik dus vaker! Mensen die haar voor het eerst in haar gekke bui zien zijn vaak erg verbaasd.
   Ik wil altijd nog een filmpje ervan opnemen, maar ze is vaak heel spontaan ermee dus het is wat lastig 😛
   Ik denk wel dat het helpt dat wij altijd al veel met haar spelen, dan blijven katten ook speelser van zichzelf denk ik.
   Erg leuk in elk geval! 🙂

 1. Geweldig artikel, ik heb 3 katten Cookie een schildpad kat, Ramuh een tijgertje en een logé Guusje dat een zeldzame rode poes is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.