8.4.2017 – Wanneer heb je voor het laatst een schoonmaak razzia door je huis gehouden?

8.4.2017

Wanneer heb je voor het laatst een schoonmaak razzia door je huis gehouden?

Afgelopen woensdag denk ik.

Al was het niet door het hele huis. Sinds we meer dan één kamer hebben verdeel ik het schoonmaken ook over meerdere kamers. In elk geval heb ik woensdag de woonkamer gedaan. Overal stofzuigen, stof afnemen, een kilo kattenhaar onder de bank vandaan halen, dat soort dingen. Ook deed ik de afwas die alweer het formaat van een kleine stad aangenomen had en waste ik alle was.

Ik weet niet helemaal of je dat een schoonmaak razzia kan noemen, maar ik was er in elk geval langer dan gebruikelijk mee bezig. Dus ik vind eigenlijk van wel.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

8.4.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.