8.10.2016 – Zonder welk elektronisch apparaat zou jij niet kunnen?

8.10.2016

Zonder welk elektronisch apparaat zou jij niet kunnen?

Niet moeilijk. Als ik nog maar één apparaat mocht gebruiken zou dat mijn telefoon zijn. Het zou erg onhandig zijn zonder wasmachine en al dat soort dingen, maar mijn telefoon gebruik ik gewoon het meeste. 

Daarnaast kan ik niet zonder de kennis die mijn telefoon mij brengt. Zodra ik iets niet weet ga ik naar Google en zoek ik het op. Z’n tien keer per dag dus, maar ik vraag mij dan ook bovengemiddeld vaak dingen af. Het bereikbaar zijn is nog het minst belangrijke.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.