7.3.2017 – Welk vreemd trekje zou je af willen leren?

7.3.2017

Welk vreemd trekje zou je af willen leren?

Nog steeds mijn fobieen. Dat was ook het antwoord van vorig jaar. Verder waardeer ik al mijn eigenschappen ergens wel.

Alleen die stomme en vooral domme fobieen van mij, daar word ik wel echt gestoord van. Het is gewoon vrij storend wanneer dingen, voorwerpen en zelfs sommige woorden bij mij voor een paniek aanval kunnen zorgen. Als dat nog niet erg genoeg is is het vaak ook nog erg genoeg voor de mensen om mij heen die niet snappen waar ik zo moeilijk over doe. In de ergste gevallen gaan ze je er zelfs mee pesten, gelukkig is dat vooral verleden tijd en zijn volwassen mensen een stuk aardiger dan sommige kinderen waar ik mee omging vroeger. Toch is het alsnog erg storend en het is ook gewoon vervelend om zo makkelijk getriggerd te worden door stomme angsten.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

7.3.2016 

Byalien

3 reacties

    • Nee dat niet, ergens heb ik het idee dat niet voor al die dingen een speciale therapie is. Ik denk wel dat ik het onderwerp bij algemene therapie eens aansnijd, waarschijnlijk kunnen ze me daar wel wat advies geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.