7.12.2015 – Wanneer heb je voor het laatst gevlogen?

7.12.2015

Wanneer heb je voor het laatst gevlogen?

Haa haaa. Leuk hoor. Deze vraag.

Nooit. Ja je leest het goed. Ik heb nog nooit gevlogen.
En voordat we nu allemaal gaan lachen en denken dat ik vliegangst heb, zoals in real life normaal gebeurd.
Give me the monneyz en ik stap vandaag nog op het eerste beste willekeurige vliegtuig. Het is geen bewuste keus. Het is er alleen ook nog nooit van gekomen. En dat is deels te wijden aan de prijs die er aan hangt. Vroeger dachten mijn ouders er niet over na om mij en mijn broertje mee te nemen op vliegreis. Veel te duur en ik zou persoonlijk zelf ook liever niet met kinderen vliegen.
Nu woon ik samen met mijn vriend en komt het er gewoon niet van omdat ik mijn geld wel beter kan besteden.

Als ik dan wel nu vandaag op het vliegtuig mocht stappen, waar zou ik dan heen gaan?
1. Lissabon, Portugal. Hier wil ik op het moment graag heen omdat Tini hier tijdelijk woont. Hoewel ik nooit iets met deze stad of dit land had ben ik er door haar foto’s wel steeds benieuwder naar geworden, en het lijkt me gewoon leuk om haar na een tijd weer eens te zien.

2. London, Engeland. Hier wil ik ook graag nog eens heen om rond te kijken en te shoppen. Ik weet dat je hier voor in verhouding weinig geld een dag naar toe kan. Maar zonder shopping money, stel ik het liever uit tot daar verandering in komt.

3. Afrika, willekeurig. Ik wil mijn hele leven al Afrika door reizen. Alle landen wil ik wel zien. En vooral de dieren. Alleen zijn deze vliegreizen over het algemeen echt super duur. En de vakantie die er aan vast hangt maakt het natuurlijk nog duurder. Maar dit wil ik echt absoluut nog een keer doen in mijn leven.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.