7.11.2015 – Welke eigenschappen zou je willen bezitten?

7.11.2015

Welke eigenschappen zou je willen bezitten?

Ik zou misschien iets socialer willen zijn. Maar dat is eigenlijk meer omdat ik merk dat dat meer gewaardeerd word. Ik kan wel goed sociaal zijn maar ik zou er misschien wat meer lol in willen hebben. Vooral in grote gezelschappen is dat nogal eens lastig.

Verder zou mijn leven vast een stuk beter zijn als ik de eigenschap bezat die je het goede laat in zien van alles in plaats van het slechte. Dit valt natuurlijk wel te trainen en ik doe ook vaak mijn best om niet alleen het slechte te zien. Maar dat is nou eenmaal wel een beetje mijn persoonlijkheid.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.