7.10.2016 – Wat vind je echt smerig?

7.10.2016

Wat vind je echt smerig?

Ontzetend veel. Ik weet serieus niet waar ik moet beginnen. En ik deed hier in eerste instantie een poging tot lijst maken, maar toen vond ik het toch wel een heel smerige lijst dus haalde ik het weer weg.

Ik ben niet z’n typisch meisje wat bij alles iehh en bah zegt, maar toch ben ik vies van ontzettend veel dingen. Het meest smerig vind ik alles afkomstig uit het menslijk lichaam. Die klodder spuug die zo nodig op staat moest belanden bijvoorbeeld, maar ook eten waar al op gekauwd is. Kinderen die iets te eten van tafel pakken, een hapje nemen en het toch terug leggen. Walgelijk. Ik moet daar inwendig van kotsen, maar dat doe ik niet want ik vind kots ook super smerig. 

Maar dat zijn toch wel dingen waar ik de rillingen van krijg en echt walg bij het idee dat ik dat aan zou moeten raken. En dat zijn dan nog maar de minst erge dingen die lichamen produceren.. 

Verder vind ik spinnen en zuurkool ook nog vies en tegen de rest van alle smerigheid kan ik wel, zolang ik maar afwas handschoenen heb.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.