6.5.2017 – Wat ging vandaag helemaal mis?

6.5.2017

Wat ging vandaag helemaal mis?

Mijn gezondheid.

Er ging verder eigenlijk helemaal niks mis deze dag.

Ik begin in herhaling te vallen, maar ik ben dus alweer ziek. Ik geloof dat dit de derde, en wellicht zelfs vierde, keer is in 2017. Misschien dat er juist doordat ik ziek werd verder niks mis ging, gezien ik ook niks gedaan heb verder dus dan kan er niks mis gaan eigenlijk. Totaal helemaal zat ervan ben ik wel. De eerste keren voelde ik het al lang aankomen en was ik weken achtereen niet zo lekker. Dit keer kwam het echter vrij snel en vrij heftig aan en ik had vooral ook even veel last van zelfmedelijden. Waarom alweer?! Ziek zijn moet soms gebeuren, maar ik geloof niet dat ik ooit zo vaak ziek ben geweest in zo een korte periode.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

6.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.