6.5.2016 – Wat ging vandaag helemaal mis?

6.5.2016

Wat ging vandaag helemaal mis?

De hele dag.

Vandaag moest ik werken en ik voelde mij lichamelijk al niet zo goed. Na een tijdje met mijn baas gesproken te hebben en zij mij vertelde dat ik om meer zorgen te voorkomen ik beter op zoek kon gaan naar een andere baan, omdat ze niet wist of de winkel nog open blijft na de zomer. Had ik het helemaal niet meer.

Echt..? Net in augustus wanneer mijn vriend weer studiefinanciering krijgt en we dus uit de uitkering zouden komen, raak ik nu misschien mijn baan wel kwijt. Zodat we opnieuw in de uitkering zouden komen. Ja, dat vooruitzicht trok ik even niet. Ik kan natuurlijk wel vast op zoek gaan naar wat anders, maar dat is niet waar mijn hoofd nu naar staat. Ik heb daar helemaal geen zin in, ik wil me niet alweer zorgen maken over dat het zometeen misschien wel of niet goed gaat.

Waarom zijn dingen soms zo ongelovelijk kut? Mag het ook eens makkelijk gaan? Alsjeblieft? Ik ben daar echt aan toe.

Byalien

5 reacties

 1. Super balen! Ik houd vacatures in Leeuwarden voor je in de gaten! Zoek je het liefst verkoopmedewerkster, of ook andere functies?

  • Het liefst juist iets anders eigenlijk. Ik zou graag wat minder direct contact hebben met klanten en meer zelfstandig werk wat een beetje uitdagend is. Ben de winkels en het verkoop gedeelte ondertussen behoorlijk zat..
   Maar dat is helaas nog best lastig te vinden!

   • Dat dacht ik al, ik zal op vacatures letten. Had je ook al bepaalde functies in gedachten?

    Ik weet niet of je het risico wil nemen en er veel tijd en energie in wil steken. Maar bij een eigen bedrijf heb je alles zelf voor het kiezen. Is wel kei hard werken in het begin is het werken beetje slapen en weer werken maar ben je eigen baas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.