6.12.2015 – Wie gaat het ver schoppen?

6.12.2015

Wie gaat het ver schoppen?

Ikzelf hopelijk. Al zet ik daar tegenwoordig over het algemeen wel twijfels bij.

Nee, even serieus. Als ik hier echt over na denk dan komen er eigenlijk twee mensen in mij op.

De eerste is mijn vriend.
Hij probeert zijn geld te verdienen met muziek. En dat is nog niet zo makkelijk. Daarnaast zijn er veel mensen met hetzelfde idee.
Maar ik weet niet of ik iemand ken die er nog gepassioneerder mee bezig is dan hij. Als hij wakker word gaat de laptop meteen aan en begint hij er meteen mee. Gedurende de dag hoor ik soms wel 1000 verschillende muziekjes, noten en geluidjes. Daarnaast lijkt ons huis soms eigenlijk meer op een opnamestudio inclusief opslag voor apparaten en instrumenten.
Mensen vragen mij wel eens of ik er niet helemaal gestoord van word.
Nee, eigenlijk vind ik het vooral heel bijzonder en leuk om samen te wonen met iemand die zo erg op kan gaan in zijn hobbie en zich niet laat tegenhouden door wat dan ook. Hij is sinds kort een Blog gestart waar je een beetje kan volgen wat hij doet.

De tweede waar ik aan denk bij deze vraag is mijn vriendin Tini.
Zij is vooral bezig met fotografie en studeert op het moment tijdelijk in Portugal.
Ze heeft ook een Blog waar je haar werk kan bewonderen. En ik ben echt elke keer weer verbaasd over de prachtige foto’s. Ik zie echt de vooruitgang bij haar en ik denk dat als ze zo door gaat ze het nog ver kan schoppen hiermee.

Byalien

3 reacties

  1. Oh my Aileen, wat een compliment <3
    Zowel Luc, als jij gaan het ver schoppen. Let maar op, over een paar jaar zijn we weer buren, maar dan in mega huizen, met ingebouwde kattenparadijs voor onze kattenkindjes :p

    • Jaa echt hoor! Bijna alle foto’s die je maakt zou ik wel aan mijn muur willen hebben 🙂
      Dat zou echt te gek zijn! Mis het wel hoor om jou en Nuka als buren te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.