5.6.2016 – Schaam je je ergens voor?

5.6.2016

Schaam je je ergens voor?

Niet heel erg. Er is niet iets waarvoor ik mij zo schaam dat het mijn leven beïnvloed.

De momenten dat ik mij wel schaamde waren vooral wanneer ik iets doms zei, wat nog verassend vaak voor komt! De andere keren die nu in mij op komen waren ook vooral wanneer ik mijzelf terug zag op foto’s. Hoewel ik helemaal geen laag zelfbeeld heb en zelfs erg trots in de spiegel kijk, schrik ik de helft van de tijd wanneer ik mijzelf terugzie op een foto. Vreemd genoeg zie ik er op de gemiddelde foto namelijk helemaal niet uit zoals ik mij dat herinnerde uit de spiegel. Ik weet onbewust gewoon precies hoe ik niet mooi op foto’s kan komen te staan. En dat levert soms enige schaamte op bij het zien van die foto’s. Precies de reden dat ik meestal niet sta te springen om op jou foto te komen.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.